Şimdi Ara

AMD mi INTEl'MI YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben amd ciyim ama nasilsa birden u dönüsü yaptim iyimi yaptim kotumu yaptim bilemiyorum sizin yorumlariniza birakiyorum 30 tane kadar bilgisayar alcam bu sistem sizce nasil eksik yonlerimi soylerseniz veya tavsiye edebileceginiz bu ayarda bir amd sistemi?? internet cafe icin...cok tesekkur ederim...

Anakart ASUS P5LD2 945P LGA775 DCORE DDR2 667 PCIEXP
    İşlemci 915 2.8GHZ LGA775 800MHZ DUAL CORE
    Bellek RAM 1024 MB DDR2 667 MHZ OEM
    Ekrankartı 256 MB HIS ATI X800 GTO ICQ-2 TURBO DVI GDDR3
    Sabit disk 120 GB SAMSUNG 7200 RPM SERIAL ATA
    Kasa FEEL HURRICANE -I- 460W
    Mönitör 17” SONY E76DB 8MS DVI

• Yılbaşına kadar Conroe serisinden ba$ka bir intel alacaksan alma bence.
  • arkadaslar ben bu Conroe yeni duyuyorum ya bana biri aciklayabilirmi?
  • Intel alıcaksan conroe al
  • quote:

Orjinalden alıntı: asisa

arkadaslar ben bu Conroe yeni duyuyorum ya bana biri aciklayabilirmi?

forum bununla ilgili haberlerle kaynıyor
    bir arama yaptırsan haberlerin içinde boğulursun
  • evet hakılsın kardes hazıra alısmısızya hep ondan kaynaklanıyor tşk...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AsRock Nasıl Marka Sizce ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • belirlediğin sistem iyi ama pahalıya çıkar internet cafe için bu kadar para yatırmak mantıklı mı sence ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMD1976

belirlediğin sistem iyi ama pahalıya çıkar internet cafe için bu kadar para yatırmak mantıklı mı sence ?

+1 Aynı soruyu bende soruyorum. sonuçta bilgisayar çok hızlı değer kaybeden bir ürün. kararvermeden önce iyi düşünmek gerek
  • bence internet cafe icin mantıklı sonucda hizmet veriyorsun verdigin zamanda en iyisiyle vermen lazim diye dusunuyorum bende yanılıyorsam duzeltin ....
  • conroe serisi bir işlemciyi alıcaksan OC potansiyeli icin alıyorsun zaten.Tamam default halde de çok iyi bir işlemci ancak internet kafe icin conroe koymak pek akıllıca değil..En azından amd 3500+ ve ona uygun bir am2 board alıp conroe+anakart fiyatından yaklaşık 150$kar edersin..Bu 150 dolarlada ister ekran kartını yükseltirsin istersen cebinde saklarsın..

Amd 3500+ 7600gt oyun performansı bakımından conroe+ x800 GTO ya resmen nal toplatır..Cafe icinde öncelik zaten oyundan yanadır

Dediklerime katılmasan bile ekran kartı konusunda bir uyarı yapayım; gidip paranı HİS marka bir 800gto ya sakın bayılma..Onu alana kadar 7600gs yada üzerine para koyup 7600gt al cok daha mantıklı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asisa

bence internet cafe icin mantıklı sonucda hizmet veriyorsun verdigin zamanda en iyisiyle vermen lazim diye dusunuyorum bende yanılıyorsam duzeltin ....

ben hiçbir internet cafede böyle bir sistem duymadım , sonuçta internet cafe internet cafedir kimse oyunun fps sine bakmaz sadece çalışıyormu diye bakar çünki internet cafeye takılanların çoğunun bilgisayarı yoktur pek öyle görüntü iyiymiş kaliteymiş full detaymış bilmezler varsa yoksa counter ve cafede %90 kullanıcının counter oynayacağını düşünürsen bu sistem fazla iyi , bu sistemi aldın diyelim saatini kaç para yapacaksın ? çevredekilere göre fazla zam yapamazsın yani diğerlerinde 1 ytl sende 2 ytl olamaz , kimse gelmez millet onun bilgisayarı full aa 100 fps demez , kaç saat daha fazla counter oynarım der , benden söylemesi

• sistemin güzel ekran kartını değiştir sadece x1600 tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMD1976

ben hiçbir internet cafede böyle bir sistem duymadım , sonuçta internet cafe internet cafedir kimse oyunun fps sine bakmaz sadece çalışıyormu diye bakar çünki internet cafeye takılanların çoğunun bilgisayarı yoktur pek öyle görüntü iyiymiş kaliteymiş full detaymış bilmezler varsa yoksa counter ve cafede %90 kullanıcının counter oynayacağını düşünürsen bu sistem fazla iyi , bu sistemi aldın diyelim saatini kaç para yapacaksın ? çevredekilere göre fazla zam yapamazsın yani diğerlerinde 1 ytl sende 2 ytl olamaz , kimse gelmez millet onun bilgisayarı full aa 100 fps demez , kaç saat daha fazla counter oynarım der , benden söylemesi

Çok doğru

• arkadaslar yorumlariniz inanın fikir degistirmeme neden olmuyor degil cok mantıklı acıklamalariniz var. tutunmak icin su cafenin islemcisi cift cekirdekli demeleri yeterli olur musteri tutmak icin ve online oyunlar artik cokca bol bunlara etkisi olmazmi bilemiyorum sizler daha iyi bilirsiniz??????????
  • Eğer internet kafede müşteriler aynı anda Filim izleyip+oyun oynayıp+internette gezinip+msnden görüntülü chat vs.. yapıyorlarsa muhakkak cift cekirdek işe yarıyacaktır..Ancak sadece oyun icin daha doğrusu tekil işlemler icin conroe alma bence.Özellikle internet kafe icin pahalı bir sistem olur..

Müsteriler düşüncesi yüzünden çift cekirdek alıcaksan eğer Amd X2 gibi çözümlere gidebilirsin..Onlarda çift cekirdek ve cpu suda anakartı da conroe lara göre daha uygun

Karar tabiki senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 2 Eylül 2006; 0:04:01 >
  • Helldancer kardes senin msn adresin varmi ? mumkunse verebilrimisin?
  • PM attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Helldancer

Eğer internet kafede müşteriler aynı anda Filim izleyip+oyun oynayıp+internette gezinip+msnden görüntülü chat vs.. yapıyorlarsa muhakkak cift cekirdek işe yarıyacaktır..Ancak sadece oyun icin daha doğrusu tekil işlemler icin conroe alma bence.Özellikle internet kafe icin pahalı bir sistem olur..

Müsteriler düşüncesi yüzünden çift cekirdek alıcaksan eğer Amd X2 gibi çözümlere gidebilirsin..Onlarda çift cekirdek ve cpu suda anakartı da conroe lara göre daha uygun

Karar tabiki senin.

arkadaşım sen amd fanatiğisin galiba , bir sen bir de delta53 ve athlon35 üçünüz iyi gidiyorssunuz

amd x2 alana kadar conroe'da alınır , ucuza conroe anakartlar da mevcut

• artık sıktı bu konu ama arkadaşlar azimli maşşallah yeni bir trend başlatalım nostaljik olsun

motorola mı via mı auzhhhahhahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 2 Eylül 2006; 2:55:24 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.