Şimdi Ara

Amd İşlemci Soğutucusu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işlemcinin stok fanı malum sesli çalışıyor. bilgisayarım odamda gece yatarken de açık bırakıyorum ve download yapıyorum. sessizlik sağlamak için 1-2 adım atmak istiyorum. bunun için işlemci fanını değiştirmek istiyorum. yardımcı olması için sistemimin birleşenlerini aşağıda yazıyorum. tavsiye edebileceğiniz soğutucuları paylaşırsanız sevinirim, 2-3 gün içinde almayı planlıyorum. bulunduğum şehirde vatan bilgisayar mevcut (önemli değil netten de sipariş verebilirim.

bir diğer düşüncemde kasamda mevcut olarak 2 adet fan var (biri ön panelde 12 cm, diğeri arka tarafta 12 cm egzos fanı). Bunlara ilaveten yan panele veya üst panele ilave bir fan taksam ses ve soğutma konusunda olumlu olurmu yoksa gereksiz bir uygulamamı olur.
    yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2GHz 8MB Cache 45nm İşlemci

ASUS M4A88TD-V EVO/USB3 AMD 880G/SB850 AM3 DDR3 1333MHz Sata 3.0 VGA Anakart

MSI GTX460 Cyclone GDDR5 1GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

OCZ550FTY-EU FATAL1TY 550W Psu

Dark Knight USB 3.0 Kasa

• yokmu arkadaşlar yardım edecek hiç
  • Red scorpion.
  • http://www.sanalmarketim.com/urun/f3035a89aef0ff1b2d3eeb330f81b860/GELID-Tranquillo-CPU-Sogutucu-AM2+-AM3;-Lga775-1156-1366-%28120mm-PWM-Fan-Hediye%29
    http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-s1283-red-scorpion-lga775-&-amd-am2754939940-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=46104
    ben gelid öneririm.. hem güzel..hemde yanında fan hediyeside var
    2 fan bence çoğu durumda yeterlidir.. ama fan eklemek soğutmaya faydalı olur ..sessizliğe zararı olur..

bence bir fan kontrolcü alın.. sonra isterseniz fanda ekleyin..
    tüm fanları ve işlemci soğutucusunu fan kontrolcüye bağlayın..
    sessizlik gerektiren durumlarda fanları kapatıp sadece şimdiki 2 fanı ve işlemci soğutucusunu düşük devirde çalıştırırsınız..
    diğer fanları kapatırsınız..
    bunun için fanları kapatabilen bir fan kontrolcü olarak şunu öneririm..
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/fan-kontrolcu/sunbeam-rheobus-extreme-6-li-fan-kontrolcu-siyah.html

• Internetten sipariş verebilirsen Sanal Marketim'deki GELID'i düşünmeden al, yanında yedek fan da vermesi gayet iyi olmuş
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X
    Internetten sipariş verebilirsen Sanal Marketim'deki GELID'i düşünmeden al, yanında yedek fan da vermesi gayet iyi olmuş

Üstad Benim kasamla bir uyumsuzluk yaşarmıyım. Montajdan sonra kapağın kapanmasıyla ilgili sorunlar okuyorum forumda
    Ben böyle birşey yaşarmıyım?

Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: udenizli

yokmu arkadaşlar yardım edecek hiç
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.