Şimdi Ara

AMD işlemci için Ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar elimde bulunan masaüstü bilgisayara ortalama bir ekran kartı almak istiyorum ekran kartı olayına biraz uzağım o yüzden önerilerinizi bekliyorum sistem özelliklerim ;

Sanıyorum ki ekran kartı on-board

Bilgisayar:
    Bilgisayar Türü ACPI x64-based PC
    İşletim Sistemi Microsoft Windows 7 Home Premium
    OS Servis Paketi [ TRIAL VERSION ]
    Internet Explorer 9.0.8112.16421
    DirectX DirectX 11.0
    Bilgisayar Adı
    Kullanıcı Adı
    Oturum Etki Alanı [ TRIAL VERSION ]
    Tarih / Saat 2014-07-18 / 17:17

Anakart:
    CPU Türü DualCore AMD Athlon II X2 260, 3200 MHz (16 x 200)
    Anakart Adı Bilinmiyor
    Anakart Çipseti nVIDIA nForce 7025-630a, AMD K10
    Sistem Belleği [ TRIAL VERSION ]
    DIMM1: Kingston 99U5471-012.A00LF 4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)
    BIOS Türü Award Modular (08/26/11)
    İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM1)
    İletişim (COM ve LPT) Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1)

Görüntü Birimi:
    Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce 7025 / NVIDIA nForce 630a (Microsoft Corporation - WDDM) (256 MB)
    3D-Hızlandırıcı nVIDIA nForce 7025-630a
    Monitör Genel PnP Monitör [NoDB]

Çokluortam:
    Ses Bağdaştırıcı nVIDIA nForce 7025-630a (MCP68SE) - High Definition Audio Controller

Depolama :
    Depolama denetleyici NVIDIA nForce Seri ATA Denetleyicisi
    Depolama denetleyici NVIDIA nForce Seri ATA Denetleyicisi
    Disk Sürücüsü ST380811 AS SCSI Disk Device (80 GB, 7200 RPM, SATA-II)
    Optik Sürücü HL-DT-ST DVDRAM GH22NS70 SCSI CdRom Device
    SMART Sabit Disk Durumu OK

Bölümler:
    C: (NTFS) [ TRIAL VERSION ]
    D: (NTFS) 56308 MB (11869 MB boş)
    Toplam Boyut [ TRIAL VERSION

DMI:
    DMI BIOS Sağlayıcısı Award Software International, Inc.
    DMI BIOS Sürümü FB
    DMI Sistem Üreticisi Gigabyte Technology Co., Ltd.
    DMI Sistem Ürün Adı M68MT-S2
    DMI Sistem Sürümü
    DMI Sistem Seri Numarası [ TRIAL VERSION ]
    DMI Sistem UUID [ TRIAL VERSION ]
    DMI Anakart Üreticisi Gigabyte Technology Co., Ltd.
    DMI Anakart Ürün Adı M68MT-S2
    DMI Anakart Sürümü
    DMI Anakart Seri Numarası [ TRIAL VERSION ]
    DMI Kasa Üretiçisi Gigabyte Technology Co., Ltd.
    DMI Kasa Sürümü
    DMI Kasa Seri Numarası [ TRIAL VERSION ]
    DMI Kasa Fiyat Etiketi [ TRIAL VERSION ]
    DMI Kasa Türü Desktop Case
    DMI Toplam / Boş Bellek Yuvaları 2 / 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 18 Temmuz 2014; 17:32:31 >

• guc kaynagini yazmamissin, bunu bilemeden oneri veremeyiz. nasil bakacagim dersen kasanin icini ac, kutu seklinde bir sey olmasi gerekiyor onun ustundeki degerleri ve markasini buraya yaz ya da resmini koy.
  • .Tolga . kullanıcısına yanıt
    Powercolor r7 250 oc gddr5 al vatandan.O işlemciye bunun üstünü takma güç kaynağınıda belirt yetiomu yetmiomu bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Powercolor r7 250 oc gddr5 al vatandan.O işlemciye bunun üstünü takma güç kaynağınıda belirt yetiomu yetmiomu bakalım

teşekkür ettim en yakın zamanda da psu'yu belirtiyorum o zaman
  • quote:

En yakın zamandanın üstünden 4 ay geçti ve olay tekrar gündeme geldi

Direk fotoğraf koysam daha güzel olacağını düşündüm.

Eklemek istediklerim var ben bu bilgisayarı nasıl iyi bir şekle getirebilirim diye düşündüm

SSD eklesem fark elde eder miyim ? eklenir mi ?

RAM 4 GB tek slot sanıyorum fotoğrafta ki ? Bunu aynısından bir tane daha alırsam 8 GB yükseltmemde sıkıntı yok sanıyorum anakart özelliklerine bakarsak ?

Vee ekran kartı.. Asıl olay burda bitiyor. Günümüz oyunlarını veya geçtiğimiz senelerde ki oyunları vs. oynatıcak (max ayarlarda değil tabi ) bir ekran kartı istiyorum bilgisayarımın kaldırabileceği ve bütçeyi pek zorlamayan ve ekstra ekstra ekran kartının tercihen bimekste bulunduğu (hediye çekim var da )
     AMD işlemci için Ekran kartı önerisi AMD işlemci için Ekran kartı önerisi AMD işlemci için Ekran kartı önerisi

• quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

quote:

En yakın zamandanın üstünden 4 ay geçti ve olay tekrar gündeme geldi

Direk fotoğraf koysam daha güzel olacağını düşündüm.

Eklemek istediklerim var ben bu bilgisayarı nasıl iyi bir şekle getirebilirim diye düşündüm

SSD eklesem fark elde eder miyim ? eklenir mi ?

RAM 4 GB tek slot sanıyorum fotoğrafta ki ? Bunu aynısından bir tane daha alırsam 8 GB yükseltmemde sıkıntı yok sanıyorum anakart özelliklerine bakarsak ?

Vee ekran kartı.. Asıl olay burda bitiyor. Günümüz oyunlarını veya geçtiğimiz senelerde ki oyunları vs. oynatıcak (max ayarlarda değil tabi ) bir ekran kartı istiyorum bilgisayarımın kaldırabileceği ve bütçeyi pek zorlamayan ve ekstra ekstra ekran kartının tercihen bimekste bulunduğu (hediye çekim var da )
     AMD işlemci için Ekran kartı önerisi AMD işlemci için Ekran kartı önerisi AMD işlemci için Ekran kartı önerisi

merhaba. o psu ya en fazla 5570-6570 falan olur ustunu onermem. bunlarda oyun oynatmak icin maalesef yetersizdir. islemcinizde gunumuz oyunlarini karsilayabilecek gucte degil, gta4 ten sonra cift cekirdekliler tarih oldu. ama psu yu degistirip r7 250 alirsaniz 720p de low-medium ayarlarda oynayabilirsiniz. athlon ii x2 250 liler eski ve gucsuz cekirdeklere sahip r7 250 ye darbogaz yapabilir fakat oyunlarda cozunurlugu yuksek tutun ki islemciye daha az yuk binsin.

soyle bir psu oneririm, en azindan ilerde yeni sistem kurup extreme kartlar takmaz ve cf-sli sistem kurmazsaniz psu ile isiniz olmaz:

http://www.vatanbilgisayar.com/vs-serisi-550w-guc-kaynagi.html

+

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-250-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

4gb ram simdiki oyunlar icin pek onerilmesede sizin yukseltmenize gerek yok. psu + ekran kartini alin baktiniz cpu dan yana memnun kaldiniz o zaman ram ekleyebilirsiniz fakat dedigim gibi kart + psu yu degistirdiginiz halde darbogaz olacagi icin yeni nesil oyunlarda cok iyi oynanabilirlik olmayabilir.

• Aslında yeni nesil oyun derken benim için efsane olan bir oyun var GTA IV Psu ve ekran kartı taktığımda en azından medium ayarlarda verim almam mümkün müdür sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 14 Kasım 2014; 2:28:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aslında yeni nesil oyun derken benim için efsane olan bir oyun var GTA IV Psu ve ekran kartı taktığımda en azından medium ayarlarda verim almam mümkün müdür sizce ?

Hocam acayip bir şekilde anakartının fx işlemci desteği var sana şöyle sağlam bir Upgrade tavsiyesi vereyim
    İlk önce anakartını en son bios sürümüne güncelle.
    2.elden fx6100 (170 TL civarlarında ) al ve anakarta tak.

Psun pert mecbur yeni alınması lasım minimum bunu al
    http://www.vatanbilgisayar.com/vs-serisi-450w-guc-kaynagi.html

Üstteki psu ve işlemciyi alırsan bir ekran kartın kalır oda ucuz ve performanslı olduğundan r7 260x tir

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-260x--gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Elindeki ram 1333 mhz ddr3 4 gb ram aynısını 2.elden 60-70 tlye bulursun sıfırına para verme.

Anca böle bir Upgrade yaparsan faydası oşur ve gta 5 te performans alırsın rahat rahat oynarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Everest 250 w hocam o güç kaynağından acilen kurtul, alacağın ekran kartınada yazık olmasın
  • quote:

quote:

Aslında yeni nesil oyun derken benim için efsane olan bir oyun var GTA IV Psu ve ekran kartı taktığımda en azından medium ayarlarda verim almam mümkün müdür sizce ?

Hocam acayip bir şekilde anakartının fx işlemci desteği var sana şöyle sağlam bir Upgrade tavsiyesi vereyim
    İlk önce anakartını en son bios sürümüne güncelle.
    2.elden fx6100 (170 TL civarlarında ) al ve anakarta tak.

Psun pert mecbur yeni alınması lasım minimum bunu al
    http://www.vatanbilgisayar.com/vs-serisi-450w-guc-kaynagi.html

Üstteki psu ve işlemciyi alırsan bir ekran kartın kalır oda ucuz ve performanslı olduğundan r7 260x tir

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-260x--gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Elindeki ram 1333 mhz ddr3 4 gb ram aynısını 2.elden 60-70 tlye bulursun sıfırına para verme.

Anca böle bir Upgrade yaparsan faydası oşur ve gta 5 te performans alırsın rahat rahat oynarsın

Hocam naptın GTA V'te gözüm yok IV istiyorum ben yanlış yazdığını varsayıyorum

550 tl gibi bir rakam çıkıyor ki buna ben monitör eklemek istiyorum o fiyata yeni kasa alırım gibi geldi

Bütçe ne kadar o zaman bütçeye göre hareket edelim
  • quote:

Bütçe ne kadar o zaman bütçeye göre hareket edelim

400 diyelim ?

bu arada cidden bahsi geçen gta v değildi, değil mi ?
    Yani şimdi dediğim gibi üstteki 105 tl olan corsair vs450 yi alcaksın birkere ama ilerde iyi ekran kartı alırım falan dersen psuyu dahada yüksek alabilirsin sana kalmış istersen yükseltiriz.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-r7250-1gd5-radeon-r7250-1-gb-ddr3-128-bit-ekran-karti.aspx

Şöle bir kart al bide ramını 4 gb tamamla iş yapması gerek
  • quote:

Yani şimdi dediğim gibi üstteki 105 tl olan corsair vs450 yi alcaksın birkere ama ilerde iyi ekran kartı alırım falan dersen psuyu dahada yüksek alabilirsin sana kalmış istersen yükseltiriz.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-r7250-1gd5-radeon-r7250-1-gb-ddr3-128-bit-ekran-karti.aspx

Şöle bir kart al bide ramını 4 gb tamamla iş yapması gerek

Tamamdır eline sağlık yakın zamanda psu ve ekran kartını alıp sonucu belirtiyorum

ram şu anda 4gb onu da belki ileri ki zamanlarda arttırırım

Aslında acelen yoksa arda ekseni takip et zotac 1 gb gtx650 190 tl idi kalmamış gelirsenondan al 40 tl kar edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bence işe psu yenilemekle başla, r7 250 - 260 ekran kartlarından birine bakabilirsin

http://www.hepsiburada.com/liste/high-power-eco-450w-aktif-pfc-yuksek-verimli-power-supply-hpe-450-a12s/productDetails.aspx?productId=bd301466&categoryId=1012
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.