Bildirim
AMD İÇİN FAN TAVSİYESİ ACİLLLLLL..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
AKASA 22CM 5 MAVİ LED’Lİ KASA FANI al tak bence ayrıca dışarı içeri diye bişey yok ters çevirisin dışarı üfler ters çevirisin içeri üfler kardeş
İŞTE BU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 19 Şubat 2008; 18:24:08 > -
Eyvallah ama ben coolermaster zerotherm zalman gibi marka olsun istiyordum.tabi fanı 12cm olanlardan.. -
quote:
Orjinalden alıntı: aglarm
AKASA 22CM 5 MAVİ LED’Lİ KASA FANI al tak bence ayrıca dışarı içeri diye bişey yok ters çevirisin dışarı üfler ters çevirisin içeri üfler kardeş
İŞTE BU
kardeş arkadaş kasa fanı değil işlemci fanı istiyor.
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: aglarm
İŞTE BU
22cm deyince yuh dedim..Neyi soğutacak bu.
zerotherm güzelmiş.Başka seçeneği olan.
-
ben kasa fanı anlamışım neyse ZEROTHERM NIRVANA 12CM FANLI INTEL/AMD CPU SOĞUTUCU – NV120 işte bu bence
-
bende bunu beğeniyorum ama biraz sesli deniyo.Aslında şu zalmanın fanları hoşuma gidiyo.9500 falan.. -
Arkadaşlar son karar iki fanda kararsızım.Herşeyi göz önünde bulundurarak(ses,şekil,bakır olup olmaması,fan mate) HANGİ SOĞUTUCU
http://www.almirabilgisayar.com/CPU-FANI--P4socket-775AMD-Athlon-64-Socket-754939940-pid-24537.html
Zalman 110mm fan,tamamen bakır
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31153
Zerotherm 1200mm fan ısı borusu bakır,kanatlar alimünyum
Benim için aslında önemli olan,SES ve Görüntü..
şimdiden teşekkürler..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X