Şimdi Ara

AMD İÇİN FAN TAVSİYESİ ACİLLLLLL..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amd 3500+ işlemcim var.sadece görüntü olsun diye fan alıcam.100ytl limitim var.Bu fiyata kadar en sessiz ve serin soğutucu hangisidir.yorumlarınızı bekliyorum.Fanı havayı kasanın arkasından dışarı verenlerden olursa ii olur.

• AKASA 22CM 5 MAVİ LED’Lİ KASA FANI al tak bence ayrıca dışarı içeri diye bişey yok ters çevirisin dışarı üfler ters çevirisin içeri üfler kardeş

İŞTE BU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 19 Şubat 2008; 18:24:08 >
  • Eyvallah ama ben coolermaster zerotherm zalman gibi marka olsun istiyordum.tabi fanı 12cm olanlardan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aglarm

AKASA 22CM 5 MAVİ LED’Lİ KASA FANI al tak bence ayrıca dışarı içeri diye bişey yok ters çevirisin dışarı üfler ters çevirisin içeri üfler kardeş

İŞTE BU

kardeş arkadaş kasa fanı değil işlemci fanı istiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: aglarm

AKASA 22CM 5 MAVİ LED’Lİ KASA FANI al tak bence ayrıca dışarı içeri diye bişey yok ters çevirisin dışarı üfler ters çevirisin içeri üfler kardeş

İŞTE BU

22cm deyince yuh dedim..Neyi soğutacak bu.
    zerotherm güzelmiş.Başka seçeneği olan.

• ben kasa fanı anlamışım neyse ZEROTHERM NIRVANA 12CM FANLI INTEL/AMD CPU SOĞUTUCU – NV120 işte bu bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7900XT için sistem tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bunu beğeniyorum ama biraz sesli deniyo.Aslında şu zalmanın fanları hoşuma gidiyo.9500 falan..
  • Arkadaşlar son karar iki fanda kararsızım.Herşeyi göz önünde bulundurarak(ses,şekil,bakır olup olmaması,fan mate) HANGİ SOĞUTUCU

http://www.almirabilgisayar.com/CPU-FANI--P4socket-775AMD-Athlon-64-Socket-754939940-pid-24537.html
    Zalman 110mm fan,tamamen bakır

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31153
    Zerotherm 1200mm fan ısı borusu bakır,kanatlar alimünyum

Benim için aslında önemli olan,SES ve Görüntü..

şimdiden teşekkürler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.