Şimdi Ara

AMD HD 6850 1 GB 256 BİT EKRAN KARTI YARDIMM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cadavaros

quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

quote:

quote:

quote:

Hd 4850 satiyim sana 100 tl mis gibi oynarsin

Sahibinden'de 2 gün önce 40TL'ye satıldı...

Bozuktur o

Bozuk değil sorunsuz çalıştığı belirtilmiş, siteyi takip ediyorum ilan açıldığı gün favorilere aldım aynı gün satıldı, üstelik yanında crossfire köprüsü ve driver dvd'si ile. 8 yıllık dx10 destekli kart 100TL etmez o fiyata nvidia'nın dx12 desteği alacağını açıkladığı gts450 alınır ki forumda asus'un custom directcu soğutmalı gts450 modeli 100 liraya satıldı 3 hafta önce, bu durumda hd4850 ederi ancak 40TL

Tmm sen git 40 tlye sat kafanmi gzl anlamadım ki adamın pc dandik ztn ne almasını bekliyorsun adam çalışıyor diye yazınca çalışmaz fırınlanmış karttır sen bilir misin işinde kartlara fiyat biciyorsun

Mübarek ramazan ayında ekran kartı için söylediğiniz lafa bak, benim kafam güzel değil ancak 2008 yılında çıkmış kartı o kadar etmeyeceğini bildiğin halde forum ortamında 100 liradan satmaya çalışıyorsunuz. Arkadaş piyasayı bilmeyen biri olsa kazık yiyecek net, ben bunun önüne geçmeye çalışıyorum. Size sorsalar 100TL verir misiniz bu karta??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hd 4850 satiyim sana 100 tl mis gibi oynarsin

Sahibinden'de 2 gün önce 40TL'ye satıldı...

Bozuktur o

Bozuk değil sorunsuz çalıştığı belirtilmiş, siteyi takip ediyorum ilan açıldığı gün favorilere aldım aynı gün satıldı, üstelik yanında crossfire köprüsü ve driver dvd'si ile. 8 yıllık dx10 destekli kart 100TL etmez o fiyata nvidia'nın dx12 desteği alacağını açıkladığı gts450 alınır ki forumda asus'un custom directcu soğutmalı gts450 modeli 100 liraya satıldı 3 hafta önce, bu durumda hd4850 ederi ancak 40TL

Tmm sen git 40 tlye sat kafanmi gzl anlamadım ki adamın pc dandik ztn ne almasını bekliyorsun adam çalışıyor diye yazınca çalışmaz fırınlanmış karttır sen bilir misin işinde kartlara fiyat biciyorsun

Mübarek ramazan ayında ekran kartı için söylediğiniz lafa bak, benim kafam güzel değil ancak 2008 yılında çıkmış kartı o kadar etmeyeceğini bildiğin halde forum ortamında 100 liradan satmaya çalışıyorsunuz. Arkadaş piyasayı bilmeyen biri olsa kazık yiyecek net, ben bunun önüne geçmeye çalışıyorum. Size sorsalar 100TL verir misiniz bu karta??

ramazanda iciyorum ben ? tmm sen git avukatlık yap koş nasıl bir kafan var cözemedim

• cadavaros kullanıcısına yanıt
    Belli zaten asıl senin kafan güzel.
  • gamer1155 G kullanıcısına yanıt
    Hocam bendeki psu RC 690 kasasiyla beraber gelen 600w lik psu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam en az 500W'lık bir psu almanız lazım o kart için, daha altına düşerseniz sistemi gereksiz riske atarsınız.
    Bende eskiden 6870 vardı çok 6850-6870 iyi bi seridir, çok FPS tarzı oyunlarda ayarları sonuna kadar açmayacağım derseniz medium ayarlarda götürür.

Ama o fiyat ne Allah aşkına, 100TL'den daha fazla etmez o kart çıkalı 5-6 sene oldu. El insaf.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.