merhabalar arkadaşlar. ben pazartesi günü yeni sistem aldım. işlemci stok soğutucusundan çok ses geldiği için blizzard t2 mini aldım ertesi gün. soğutucu montajını yaptım ancak : şuan bu mesajı yazarken core temp açık işlemci sıcaklığını takip ediyorum. bi anda 27 derece olup bi anda 38 42 ye falan çıkabiliyor bazen. yani çok ani sıcaklık değişimleri oluyor (her zaman değil bazen). ikincisi: az önce dışarı çıktım yaklaşık 45 50 dakika kadar dışardaydım. çıkarken origin'i açık bıraktım ki oyun insin. neyse eve geldim bi baktım bilgisayar siyah ekranda reboot menüsü gelmiş. şaşırdım bi an reset attım bilgisayarıma açıldı şu an sıkıntı yok. bunlar neden olur ? bi sorum daha olacak. gta4 oynuyorum bilgisayarda core temp'i açık bırakıp. çıktığımda maximum sıcaklığa bakıyorum acaba kaç olmuş diye 82 85 falan oluyor sizce bu normal mi? derler ya hani sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diye. eski işlemcim yandı da korkuyorum haliyle. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
Sistem : FX x8 8350 8gb kinston ram gigabyte 970a ud3p anakart hd 7850 ekran kartı 600w güç kaynağı
Hocam 80 çok aşırı fazla bende imzamki sistem var oyun oynarken bile max 60 gördüm.