Şimdi Ara

Amd fx 8350 voltaj sorunu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yeni bir sistem topladım fakat doğruyu söylemek gerekirse bilgisayardan pek anlamıyorum neyse sorunuma geleyim.
    İşlemci üzerine binen yük aniden 100 de 100 oluyor tesadüfen cpu-z programındayken farkettim orada yazan voltaj değeri sürekli değişiyor normalde 1250 civarlarında dolaşıyor ama 800 civarlarına düşünce birden sistem kasmaya başlıyor.
    Daha önce şöyle bi olay olmuştu. Bilgisayar ilk geldiğinde ben overclock yapmaya çalıştım fakat ekrana görüntü gelmedi bende bilgisayarı tamirciye götürdüm halletti. Fakat biostan baktığımda voltaj ayarlarını auto yapmış sanırım sorun bu. Cpu voltaj ve cpu-nb voltaj ayarlarının kaçta olması gerekli.
    Sorun nedir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sistem :
    Amd fx 8350
    Msi 970a-g43
    sapphire r7 240
    kingston 8x2 hyperx 1600 mhz

• bilgisayardan pek anlamayıp sistem toplayıp nasıl oc yaptın anlayamadım gerçekten
    o voltajlar otomatikte dursun elleme gereken işlemci gücüne göre voltaj değişir
    önce bios resetle bakalım aksaklık orada mı devam ederse sonra antivirüs taraması yaptır bitcoin gibi bir virüs var mı
    bir de işletim sistemi iyi mi durduk yere sistem kasıyor da olabilir
    cağnım kardeşim, bak adam yazmış orda işlemci kendi ayarlıyor diye. işlemcilerin boost teknolojisi. oc kısmı onu deaktif ettiğinde başlıyor. işlemci ısınırsa haliylen yükü azaltmak için voltajı düşürüyor. daha fazla voltaj versinde işlemciyi 80 90 derecelerdemi görmek istiyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.