Şimdi Ara

AMD FX 8350

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu işlemci overclock için iyi bir işlemci mi sizce kac ghzye çıkarta bipirim bu arada zamanınız varsa bu işlemciden iki tane alcam iki işlemcili bir anakart önerebilir misiniz bu arada bu anakart 1600mhzyi destekleye bilir miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de dün aldım işlemciyi. Hız aşırma konusunda pek bir bilgim yok. Sadece çarpan katsayısı yükselterek 4.4 ghz'e yükselttim. Hiç bir sorun çıkarmadı bir çok test ve oyunda denedim. Ama daha fazlası için voltaj gerekiyor galiba. Zira aynı şekilde 4.6 yapınca mavi ekran hatası veriyor.

Eğer hız aşırtma konusunda bilginiz varsa beraber nereye kadar gittiğini deneyebiliriz :) Bende foruma bunu nasıl yapacağımı öğrenmek için gelmiştim.

am3+ platformu çift işlemci desteği sunmadığı için çift işlemci takabileceğiniz bir anakart bulunmamaktadır. Opteron vb. işlemcilere bakmanız lazım; onlar da server tipi işlemciler olup oyun performansları ödeyeceğiniz paraya değmez...

fx 8350'nin performansı yeterli gelmeyecekse fx 9xxx serisi işlemciler veya intel i7 4xxx serisi işlemcilere bakın derim...
    Intel i5-4670K / Msi Z87-GD65 Gaming / 16 GB (4GBx4) GSkill Ripjaws DDR3-1600Mhz / Zotac 8GB Gtx1070 Amp! Edition / 256GB Samsung 840 Pro SSD / 500GB Samsung 850 Evo SSD / 2TB WD Caviar Black 7200rpm / 2TB WD Caviar Green Intellipower / 4TB WD Caviar Blue Intellipower / Seasonic Platinium 860 watt / CoolerMaster Haf-X / CoolerMaster Hyper212 Evo / Logitech K800 Wireless Illuminated / Logitech M705 / Logitech Wireless Gamepad F710
  • A var brn biliyorum amazonda gördüm ama oda en fazla 1333 mhzyi destekliyo yani eğer bi aparat takıp 1600mhzyi desteklerse olur yani glsayiden öyle bir aparat var mıdır

Orijinalden alıntı: LordErenAtakan

A var brn biliyorum amazonda gördüm ama oda en fazla 1333 mhzyi destekliyo yani eğer bi aparat takıp 1600mhzyi desteklerse olur yani glsayiden öyle bir aparat var mıdır

AM3+ Soketli çift işlemci destekleyen bir anakart yok dostum. Arkadaşın dediği gibi Opteron işlemcilere, G34 soketi için var fakat onlarla oyun performansın olmaz.
    AMD FX 8150 Overclock 4.4 GHz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki ozaman bu ne
    http://www.amazon.com/gp/aw/d/B004CRJVX4/ref=mp_s_a_1_1?qid=1386086268&sr=8-1&pi=SY200
    Alta AM3+ yazıyo

Arti su konuya bak
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84152186&p=1#84693246

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordErenAtakan -- 3 Aralık 2013; 18:01:53 >

Peki ozaman bu ne
    http://www.amazon.com/gp/aw/d/B004CRJVX4/ref=mp_s_a_1_1?qid=1386086268&sr=8-1&pi=SY200
    Alta AM3+ yazıyo

Arti su konuya bak
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84152186&p=1#84693246

C32 Soket yanlız o. AM3+ Desteklemiyor bildiğim kadarıyla.

• Orada AM3+ yaziyo ama neyse 9370 alıp Crosshair formula z alip oc yapcam yada bekleyip sekiz çekirdekli hasswell serisini bekleyeceğim

Orada AM3+ yaziyo ama neyse 9370 alıp Crosshair formula z alip oc yapcam yada bekleyip sekiz çekirdekli hasswell serisini bekleyeceğim

Hasswell gibi bir şansınız varsa AMD'yi düşünmeyin bile.

Orada AM3+ yaziyo ama neyse 9370 alıp Crosshair formula z alip oc yapcam yada bekleyip sekiz çekirdekli hasswell serisini bekleyeceğim

Hasswell gibi bir şansınız varsa AMD'yi düşünmeyin bile.

-İki kere gitmiş, silemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DA7E2B07 -- 3 Aralık 2013; 23:12:18 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.