Şimdi Ara

amd fx 8320 ve asus m5a78l-mlx3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese selam ben amd fx 8320 işlemci ve ucuz olsun diye asus m5a78l-mlx3 anakartını aldım sorularımı aşşağıya yazıyorum cevaplarınız için şimdiden teşekürler.

1.işlemci anakart uyumsuzluğu olurmu?

2.ben sistemi ilk kurduğumda oyunlarda ve dolaşırken resetlenmeler oluyodu sizce neden ?

3.anakarttan internette dolaşırken işlem yağtığı zaman işlemcinin yanından ince tıss sesi geliyor (fan ve rezonans sesi değil) sizce bu nedir ve çözümü varmıdır ?

• Ucuz olsun diye araştırıp sormadan bu seviye anakartlara bu işlemciyi takarsanız her türlü sıkıntı olur. Anakartınız 95W FX işlemcileri destekleyebiliyor siz 125W FX 8320 takmışsınız.
    Satın alırken işemci desteğini kontrol etseydiniz keşke. İade şansınız varsa değiştirin o anakartı.
  • anakartı değiştirmem gibi bi lüksüm yok ama ilerde kesin değiştiririm mesela birbuçuk sene böyle kullansam ne gibi sakıncası olur pc ve bileşenleri için?

not:Ben bunları vatan bilgisayardan alırken ordaki görevli adam dedi sadece performans düşüklüğü yaşarsın bir sıkıntı olmaz bende bilen biridir diye birşey demedim sonra sıkıntılar çıktı yavaş yavaş ama anakartı güncelledim resetleme olayı kesildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dxemodx

anakartı değiştirmem gibi bi lüksüm yok ama ilerde kesin değiştiririm mesela birbuçuk sene böyle kullansam ne gibi sakıncası olur pc ve bileşenleri için?

not:Ben bunları vatan bilgisayardan alırken ordaki görevli adam dedi sadece performans düşüklüğü yaşarsın bir sıkıntı olmaz bende bilen biridir diye birşey demedim sonra sıkıntılar çıktı yavaş yavaş ama anakartı güncelledim resetleme olayı kesildi

ürün pek fazla satılmadığı için adam ymeiş bence seni stabil olmaz diye biliyorum yada hiç açılmayabilir
  • açılıyo oyunlarıda very hight ta çalıştırıyorum fps de güzel ben diyorumki uzun kullanımda pc bileşenlerine zarar verir mi ?

yorumlarınız için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.