Şimdi Ara

amd fx 8120 satıştan vazgeçilmiştir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde amd fx 8120 işlemcisi bulunmakta. ürün 1 seneden fazla vatan bilgisayar faturalıdır.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilhm -- 11 Eylül 2013; 17:02:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • pm !!!
  • rezerve !
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolhearts

rezerve !

ürün satıcısı ile dün kapıda ödeme karşılığında anlastik size nasıl rezerve etti onu anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam olay başka!! Bende 2 gündür pmleşiyorum söz konusu satıcıyla..Az önce yine görüştüm..Önce kargo sonra ödeme olarak yollayınız dedim. Şimdide satıstan vazgectım dıyor.Size rezerve ettiğini bile söylemedi..Satıcı 2 gün önce üye olmus ve dün acık olan profilini gizlemiş an itibariyle. Referansı yok olsa bile farketmez çünkü 2 günlük kullanıcı!!Kapıda ödemede kargoyu actırmıyorlar içinden ne cıkacagı mualla !! Aman ha dikkat edin derim. Önce kargo sonra ödeme haricinde alım yapmayınız !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolhearts

Hocam olay başka!! Bende 2 gündür pmleşiyorum söz konusu satıcıyla..Az önce yine görüştüm..Önce kargo sonra ödeme olarak yollayınız dedim. Şimdide satıstan vazgectım dıyor.Size rezerve ettiğini bile söylemedi..Satıcı 2 gün önce üye olmus ve dün acık olan profilini gizlemiş an itibariyle. Referansı yok olsa bile farketmez çünkü 2 günlük kullanıcı!!Kapıda ödemede kargoyu actırmıyorlar içinden ne cıkacagı mualla !! Aman ha dikkat edin derim. Önce kargo sonra ödeme haricinde alım yapmayınız !!

kendi adıma konuşuyorum ben gerekli tedbirleri aldım taktiri ALLAH (cc) bıraktım. yapacak bişey yok hayırlısı olsun alanada satanada hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobo006 -- 11 Eylül 2013; 19:06:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] AMD Ryzen 5 3600XT
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.