Şimdi Ara

amd fx-8120 + gigabyte 990xa-ud3 + gskill 2x4gb 1600mhz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 amd fx-8120 + gigabyte 990xa-ud3 + gskill 2x4gb 1600mhz
    Amd Fx-8120 Sekiz Çekirdek 3,2gHz İşlemci Hızı Detaylı İncele

Gigabyte 990-XA-UD3 Anakart Detaylı İncele

2 Adet 4 GB 1600 Mhz lik GSKILL Ripjaws CL9 RAM BELLEK Detaylı İncele

Hepsinin kutusu vardır. İki yıl garantisi devam etmektedir. Alınalı henüz 1 ay olmadı ama daha yüksek bir sisteme geçeceğim için satıyorum.

SanalPazar'dan almayacak olanlar için fiyatta düşebilirim (sanalpazar komisyon kestiği için)

Elden teslimat fiyatı 830 TL
    Fiyat : 790 TL Miktar : 4 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Şubat 2012 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Öm attım.
    mercANik/ika/Hayalimcafe05/yondencenk / cathedral / mchief / evremmm /
    soldierkan / castellani / Opinion / tekmali / müdür-42 / iyiabi / vanini /
    icolie / hacikemal / fetihiye / turkuaz50 / müdür-42 / bl0ck / denizkan38

ve daha önce kaydını tutmadığım onlarca alışveriş..
  • ürünleri tek tek satmayı düşünmüyorum. yeni sistem için toplu satmam gerekiyor. ama hepsi için ayrı ayrı aynı hafta içinde satış talebi olursa o şekilde de olabilir.

Yani siz tek tek alma taleplerinizi iletebilirsiniz arkadaşlar. tek tek olarak hepsi satılırsa aynı hafta ürünleri alıcılarına göndereyim.

• arkadaşlar parçaları ikinci el olarak değerlendirmeyiniz. henüz 1 hafta kullanıldılar ve sıfır sayılırlar.
    iki yıl garantileri ve kutuları mevcuttur.

işlemcinin fanı, anakartında sata kabloları üstündedir. ram ler de yine aynı şekilde sıfır ayarındadır.

lütfen fiyatları konuşurken ölü fiyatına değil reel sıfır fiyatı üzerinden hesaplayınız. piyasadaki en ucuz sıfır mallar olarak düşünün.

http://www.teknolojix.com/?urun-39983-GIGABYTE-990XA-UD3-AMD-DDR3-S-GL-AM3-ATX.html -- Gigabyte 990XA-UD3 @ 253 TL

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3412 -- 2x4GB G.Skill RipkawsX @ 112 TL

TOPLAM --- > 809 TL (sıfır, adıma faturalı)

yapıyor.

SİZİN FİYATINIZ --- > 830 TL (1 haftalık, 2.el)

Başka da dencek bişey varmı bilmiyorum.
    Referanslar: overandunder *2, hhcihan, enihat, guneyonur, superms, MuratBayrakçi, casberg*2, hell line, japonozan11*3, levihakan, Weycell 61, darkd66, stoness, ogayhan, NoPRoBLeMtr*3, cemfrost, mertyucel1905*2, kurban50, Jackal78, tansu_zidane, bynedim*3, golgemann, Nosferatu`, FrEaK_BaRoN, akh3737, afowos, hiickimse*2, guven35, labrie, java, hiteknoloji*3, SCoRPioN ®*3, atsuma, cerbe, gateway_15, Dj Peace, cLnmcry, ertugbilgin, Sahin Abi, dr.amon, ASTRAnjoy,MENEME2002*2, zeemax, dimni*2, smooth23, yosunkaya, WebEX, isa6n, Lacrymatoire*2, @uiKSilveR, yilmazeest, pasha_kubilay *4, oceancaptain, Bjk@@N, Oguzk, Tigra, rotasmmm, pashha27, dragonstory, bukalemuns, ignatius, WanDoGa, ((UGUR))*2, tansel, y@s@r, anil92, Lanore, BUGATTI, MytHoLoG, nevzat78, cydonia, sakgoz79, ankara1234 Hiçbir Sekilde Tavsiye Etmediklerim: icebergmetii, factotoum, gokhan1903bjk, @dministrator, yetter, erayee, criminal73, sayims, marins, noin

• ben aldığım fiyatlar üzerinden ve tekrar ediyorum ürünlerin sıfır fiyatı üzerinden fiyatlandırdım. ikinci el'in adı ikinci el. bu ürünler kutulu ürünler.
    ben aldığım fiyattan düşülecek olanı düştüm. hem elbette her geçen gün fiyat düşebilir veya spotçular daha ucuza verebilir.
    hasılıkelam benim fiyatım budur dedim.
    en ucuzu budur, daha ucuzu yok gibisinden bir etiketim yok. ben pazarlamacı değilim, normal bir kullanıcıyım, piyasaya göre değil kendi ihtiyacım doğrultusunda satıyorum.

ama bu araştırmanızı gözetmek durumundayım. zira ürünlerimin satılması için piyasa fiyatının altına düşmem gerekiyorsa
    yeni fiyatım: 790.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imQ -- 24 Şubat 2012; 1:14:34 >

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7788 -- FX 8120 @ 444 TL

http://www.teknolojix.com/?urun-39983-GIGABYTE-990XA-UD3-AMD-DDR3-S-GL-AM3-ATX.html -- Gigabyte 990XA-UD3 @ 253 TL

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3412 -- 2x4GB G.Skill RipkawsX @ 112 TL

TOPLAM --- > 809 TL (sıfır, adıma faturalı)

yapıyor.

SİZİN FİYATINIZ --- > 830 TL (1 haftalık, 2.el)

Başka da dencek bişey varmı bilmiyorum.

+ bana pmden 800 tl son fiat diyor ilanındadad 790 yazıyor bu kardeşin ya hesabı cok kuvvetli yada milleti enayi zannediyor
    bu zihniyetle burda kattiyen satış yapamayacagını ögrenirsin yakında
    senin aldıgın fiat kimin umrunda onu parayaı verirken düşünecektin şimdiki fiatın %30 düşeceksin 2 el fiat böyle işine gelmiyorsa toplarsın pılnı prtını başka yerde tezgah acarsın
    ok hesap basit lafa bak kendi aldı para üzerinden hesaplıyormuş tek akıllı sen vardınya burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dargmen -- 24 Şubat 2012; 7:29:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dargmen

quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

@dargmen siz ne diyorsunuz allah aşkına. sanki dolandırıcılık yapıyormuşum gibi.

beyefendi benim fiyatım ortada. ayrıca size en son 800 dediğimde @sky__walker henüz bu mesajı atmamıştı.

bende dedim ki eğer piyasa fiyatı buysa mecburen altına düşmem gerekiyor ki satılsın.

eğer size kusurlu mal satmışsam, paranızı alıp malınızı teslim etmemişsem böyle konuşmaya hakkınız var. yoksa fiyatım yüzünden bana dolandırıcı muamelesi yapıyorsunuzya hakkınızda suç duyurusu yapasım geldi o kadar sinirlendim terbiyesiz adam.

vatan bilgisayar pahalı, inventus daha ucuz diye vatan dolandırıcı mı oluyor? ben sizin paranızı mı gasbettim, malınızı mı teslim etmedim, sıfır mal diye ikinci el mi sattım, kusurlu mal mı vermeye çalıştım ki böyle konuşma hakkını kendinizde gördünüz be münasebetsiz adam. istemiyorsan almazsın, fiyat pahalı diye söylenmeye ne hakkın var.

• burda vatan matan anlamz millet net de fiat ı adam sana vatandan matan dan degil netde satış yapıyorsan netden nerden isterse ordan göstercek elbet

Orijinalden alıntı: dargmen

burda vatan matan anlamz millet net de fiat ı adam sana vatandan matan dan degil netde satış yapıyorsan netden nerden isterse ordan göstercek elbet

yahu ne diyosunuz siz? madde bağımlısı filan mısınız?
    bakın piyasadaki sıfırlarıyla benim malımın hiçbir farkı yok..şuan birçok bilgisayar firması topladığı sistemi 12 ila 24 saat overload yaparak deniyor bir sıkıntı vermediğini ölçüyor. sistemi bu şekilde kullanıp size verince size ikinci el mi satmış oluyor?

benim ürünlerim 1 haftası dahi henüz bugün olmuş. var sayıyorum ki bu bir usage test ti...ürünü almak isteyen arkadaş taksın kullansın veya benim kurulu sistemimde gelsin görsün...dokunsun paketini görsün faturasını görsün..

fiyat konusunda hala ne konuşuyosunuz? size ne? istediğim fiyatı vermekte özgür değil miyim? size mi danışıcam? daha ucuzu varsa oradan alacaktır zaten insanlar.

ha yukarıda yazan beyefendi daha ucuza sıfırı var dedi o zaman bende dedim ki madem benim ürünlerimin "ADI İKİNCİEL" zira kendileri sıfır kadar temiz, yine de adı ikinciel diye ben fiyatımı düşüreyim..ve düşürdüm..

şimdi burada kalkmış sanki dolandırıcılık yapıyormuşum gibi ileri geri sallıyorsunuz..herkes istediği fiyatı istemekte özgür..bırakın onu piyasada aynı ürün için uçurum gibi farklar var...şimdi kalkıp en pahalı satana kimin ne demeye hakkı var..

ayık olduğunuzda tekrar okursunuz..

satış devam ediyor..

• sadece anakart alırım fiyat için pm atarmısın
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.