Bildirim
AMD FX 6300 @4.6 İÇERİ İÇERİ İÇERİ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Prime 95 30DK test yap birde bakalım.
Ben 4.4GHz'de 1.35V ile kullanıyorum. Senin voltaj çok geldi bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
occt yap 5 dk yeter. -
quote:
Orijinalden alıntı: a7v8x
Prime 95 30DK test yap birde bakalım.
Ben 4.4GHz'de 1.35V ile kullanıyorum. Senin voltaj çok geldi bana.
Tam ayarlarını yazabilirmisin hocam.Düşük voltajda muhakkak prime95 te 6. çekirdekte hata alıyorum.OCCT de geliyor şimdi -
OCCT'de max 56 gördüm.Voltajı +0.050 den +0.025 e çekince stabilitem bozuluyor.+0.050 de ss te paylaştığım gibi voltajım.O voltajın altına çekince bir türlü stabilite olmuyor çıldırmak üzereyim Cpu pll'e abanasım var ama oda sıcaklıgı arttırıyor.Napcam çözemedim arkadaş.Hedefimde 4.7 de bench almak var.Varsa ben FX 6300 ün inciğine kadar bilirim kardeş yardımcıda olurum.Hemen yapalım
Benden bu kadar çıkıyor
-
Stres testi için prime 95 kullanman daha doğru sonuç verir.( özellikle 30 dakika aralıksız) -
quote:
Orijinalden alıntı: xxxone
Stres testi için prime 95 kullanman daha doğru sonuç verir.( özellikle 30 dakika aralıksız)
oda aynı şekilde dostum.voltajı düşürdüğüm an 6. çekirdek durduruyor prime95'te -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeezy
quote:
Stres testi için prime 95 kullanman daha doğru sonuç verir.( özellikle 30 dakika aralıksız)
oda aynı şekilde dostum.voltajı düşürdüğüm an 6. çekirdek durduruyor prime95'te
prime de en az 15 dk sıcaklık 60'ı geçmiyorsa kullan böyle.
Bi de LLC enabled olarak deneyebilirsin. O zaman az daha düşük bi voltaj da olabilir. Tabi LLC nin devrede olması ısıyı arttıracaktır,deneyerek bi bak bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 1 Nisan 2014; 5:57:00 > -
-
çok şık kasan -
Eyvallah hocam @tayfn1907
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
quote:
quote:
oda aynı şekilde dostum.voltajı düşürdüğüm an 6. çekirdek durduruyor prime95'te
prime de en az 15 dk sıcaklık 60'ı geçmiyorsa kullan böyle.
Bi de LLC enabled olarak deneyebilirsin. O zaman az daha düşük bi voltaj da olabilir. Tabi LLC nin devrede olması ısıyı arttıracaktır,deneyerek bi bak bakalım.
LLC bulamadım valla hocam
Kasa içi görsellerimiz
Vcore loadline calibration denen yer.
-
Extreme'de şuan @metin abi 52 -
quote:
Extreme'de şuan @metin abi 52
En üst seviyeye almışsın. -
Normalde mi olması gerekiyor??Veya nasıl?Ben Extreme ile bir sorun yasamadım.Bunun yararı veya zararı ne?Suan stabil sistemim.Ama amacım 4.7 Ghz'de sorunsuz kullanabilmem.Bunu bir turlu beceremiyorum -
işlemci voltajını 1.45 yap ve ateşle.
olmazsa ,load line yi ultra high yaparak 1.45 ile dene.yine olmazsa high olarak dene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 3 Nisan 2014; 0:41:46 > -
Extreme Auto Ve Normal var sadece -
quote:
Extreme Auto Ve Normal var sadece
Biosu güncelle,değişmesi lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
quote:
Extreme Auto Ve Normal var sadece
Biosu güncelle,değişmesi lazım
Aynı bios rev3.0 için FC sürümü yine.Hala bir değişiklik yok.Regular-Extreme-Autoacaba gigabyte'nın eskidenki gibi gizli bir menüsümü var onlar için?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X