Şimdi Ara

AMD FX 6300 @4.6 İÇERİ İÇERİ İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Carpanla 4.4'e kadar gidebildim fakat bir yerden sonra bir stabilite sağlayamadım bir türlü veya ben beceremedim.Bende biraz moboya yükleniyim dedim
    Yorumları bekliyorum arkadaşlar.

• Prime 95 30DK test yap birde bakalım.

Ben 4.4GHz'de 1.35V ile kullanıyorum. Senin voltaj çok geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • occt yap 5 dk yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

Prime 95 30DK test yap birde bakalım.

Ben 4.4GHz'de 1.35V ile kullanıyorum. Senin voltaj çok geldi bana.

Tam ayarlarını yazabilirmisin hocam.Düşük voltajda muhakkak prime95 te 6. çekirdekte hata alıyorum.OCCT de geliyor şimdi
  • OCCT'de max 56 gördüm.Voltajı +0.050 den +0.025 e çekince stabilitem bozuluyor.+0.050 de ss te paylaştığım gibi voltajım.O voltajın altına çekince bir türlü stabilite olmuyor çıldırmak üzereyim Cpu pll'e abanasım var ama oda sıcaklıgı arttırıyor.Napcam çözemedim arkadaş.Hedefimde 4.7 de bench almak var.Varsa ben FX 6300 ün inciğine kadar bilirim kardeş yardımcıda olurum.Hemen yapalım Benden bu kadar çıkıyor
  • Stres testi için prime 95 kullanman daha doğru sonuç verir.( özellikle 30 dakika aralıksız)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

Stres testi için prime 95 kullanman daha doğru sonuç verir.( özellikle 30 dakika aralıksız)

oda aynı şekilde dostum.voltajı düşürdüğüm an 6. çekirdek durduruyor prime95'te
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeezy

quote:

Stres testi için prime 95 kullanman daha doğru sonuç verir.( özellikle 30 dakika aralıksız)

prime de en az 15 dk sıcaklık 60'ı geçmiyorsa kullan böyle.
    Bi de LLC enabled olarak deneyebilirsin. O zaman az daha düşük bi voltaj da olabilir. Tabi LLC nin devrede olması ısıyı arttıracaktır,deneyerek bi bak bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 1 Nisan 2014; 5:57:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

quote:

quote:

Bi de LLC enabled olarak deneyebilirsin. O zaman az daha düşük bi voltaj da olabilir. Tabi LLC nin devrede olması ısıyı arttıracaktır,deneyerek bi bak bakalım.

LLC bulamadım valla hocam

Kasa içi görsellerimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeezy -- 2 Nisan 2014; 19:12:18 >

• Jeezy kullanıcısına yanıt
    çok şık kasan
  • Eyvallah hocam @tayfn1907
  • quote:

quote:

quote:

quote:

LLC bulamadım valla hocam

Kasa içi görsellerimiz

Vcore loadline calibration denen yer.

• Extreme'de şuan @metin abi 52
  • quote:

Extreme'de şuan @metin abi 52

En üst seviyeye almışsın.
  • Normalde mi olması gerekiyor??Veya nasıl?Ben Extreme ile bir sorun yasamadım.Bunun yararı veya zararı ne?Suan stabil sistemim.Ama amacım 4.7 Ghz'de sorunsuz kullanabilmem.Bunu bir turlu beceremiyorum
  • işlemci voltajını 1.45 yap ve ateşle.
    olmazsa ,load line yi ultra high yaparak 1.45 ile dene.yine olmazsa high olarak dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 3 Nisan 2014; 0:41:46 >
  • Extreme Auto Ve Normal var sadece
  • quote:

Extreme Auto Ve Normal var sadece

Biosu güncelle,değişmesi lazım
  • quote:

quote:

Extreme Auto Ve Normal var sadece

Biosu güncelle,değişmesi lazım

Aynı bios rev3.0 için FC sürümü yine.Hala bir değişiklik yok.Regular-Extreme-Auto acaba gigabyte'nın eskidenki gibi gizli bir menüsümü var onlar için?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.