Şimdi Ara

AMD FX-6100 ve Thermalright Macho HR-02

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar aklıma bir soru işareti takıldı. Asus M5A97 anakartım var, işlemcim AMD FX-6100. Soğutucu olarak Thermalright Macho HR-02 kullanmak istiyorum. Türkiye'de ki satılan sitelerde AM3+ soketiyle uyumlu olduğu yazıyor ancak Thermalright'ın resmi sitesinde ise M5A97 ile uyumsuz olduğu yazıyor. Bu ikiliyi kullananız var mı arkadaşlar?

• Sunbeam C.C.F alın tamamdır ne gerek var o kadar para veriyorsunuz soğutuculara, forumda 2.el temiz Noctua vb. ürünler de var montajı da oldukça rahat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Sunbeam C.C.F alın tamamdır ne gerek var o kadar para veriyorsunuz soğutuculara, forumda 2.el temiz Noctua vb. ürünler de var montajı da oldukça rahat...

Bende sunbeam almayı Düşünüyorum bu soğutucu o.c içinde Yeterli olur mu yada daha mi iyisini almak gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

Orijinalden alıntı: Makavélli

quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Sunbeam C.C.F alın tamamdır ne gerek var o kadar para veriyorsunuz soğutuculara, forumda 2.el temiz Noctua vb. ürünler de var montajı da oldukça rahat...

Bende sunbeam almayı Düşünüyorum bu soğutucu o.c içinde Yeterli olur mu yada daha mi iyisini almak gerekir

sunbeamla 2600k uzerinde 5kları görenler var f/p ürünüdür kalitelidir.İyide bir termal macun alırsın artic silver örneğin,3 5 derecede ordan kazanırsın

SaoL bu termal macun ne oluyor ayrımı alacağım ne ise yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam forumda bir arkadaştan almayı planlıyordum bu Macho'yu, iyi de fiyatı var. Sunbeam'den ucuz ancak sitesinde ki yazıya takıldı kafam. Ayrıca NOCTUA NH-U9B SE2 arıyorum ancak satan bulamadım. Bende 100, olmadı en fazla 120 TL o da sıfır ürüne vermeyi planlıyorum. O yüzden sizlere danışayım dedim. Alacağım soğutucununda biraz kasaya bakınca güzelliğini görmek istiyorum açıkcası
  • aynı olmasada M5a99x evo anakartım var Thermalright Macho HR-02 ile rahatça montajını yaptım kullanıyorum bilgine
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercyofgod

aynı olmasada M5a99x evo anakartım var Thermalright Macho HR-02 ile rahatça montajını yaptım kullanıyorum bilgine

İşte bu içimi rahatlattı hocam, teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Thermalright çok kaba olmasına rağmen varlığını ses olarak hissetmedim bu zamana kadar.İşlemcimde mutlu için rahat olsun.rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.