Şimdi Ara

AMD FX 4100 Den 6300 e Geçsem mi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar fx 4100 islemciyi 4.4 ghzde kullanmaktayim yukte max 45 derece...

Ekran karti olarakta SAPPHIRE HD 7850 2 GB (O.C 1100/1250) kullaniyorum...

Bu islemci forumda heppp kotulenmis i3 un yarisi olamaz bile demişler...

Buda benim cok zoruma gitti i3 gibi dusuk segment bir islemciden zaten nefret ederim.meğerse benim islemcim daha da dusukmus...

Yani f/p urunu olarak hep fx 6300 oneriyorlar ayrica islemci alirsam direkt oc yaparim...sogutucum hyper 212 evodur...

Arkadaslar fx 4100 hd 7850 e darbogaz yaparmida bilmiorum... hic takip etmedim fakat ben oyun icin kullaniyorum pcmi...

Sonucuna gelicek olursak fx 6300 e gecersem 4.4 ghz 4.5 ghz e cikarsan fx 4100 ile aralarinda GOZLE GORULURR bir fark olur MU???

Benim sorum budur sadece oyun.performansi

NOT:102 EKRAN SONY BRAVIA LED TVDE OYUN OYNAMAKTAYIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Farketmezsin

• Bence, gereksiz olur.Geçecekseniz eğer, en az FX 8350 seviyesi olmalı ki, farkı hissedebilesiniz. Şu an, işlemcinizin değerleri ve sıcaklıkları çok güzel, hatta bir seri daha bekleyebilirsiniz bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 16 Haziran 2013; 0:40:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Bence, gereksiz olur.Geçecekseniz eğer, en az FX 8350 seviyesi olmalı ki, farkı hissedebilesiniz. Şu an, işlemcinizin değerleri ve sıcaklıkları çok güzel, hatta bir seri daha bekleyebilirsiniz bile.

Peki sizce 7850 nin gucunu fx 4100 de tam.alabilirmiyim ? Yani hicbur oyunda darbogaz yaparmi bu 7850 e artik huc isilara bakmadan masaustune inmeden rahatca oyun oynamak istiyorum acikcasi...

• Evet arkadaslar yorum bekliyorum alicaksam yarin alacam artik yada almiyacagim...

• quote:

Bence, gereksiz olur.Geçecekseniz eğer, en az FX 8350 seviyesi olmalı ki, farkı hissedebilesiniz. Şu an, işlemcinizin değerleri ve sıcaklıkları çok güzel, hatta bir seri daha bekleyebilirsiniz bile.

Hocam biz sizinle gorusms olabilirmiyiz bende su anda bahcelievlerde oturuyorumda gecen gunlerde REDSTONE tisortlu bir cocukla konustumda :D

• Şu altta vereceğim linkede bakabilirsiniz, gerçi orda beslemeye çalıştığı kart; TITAN.Performans açısından bir fikir vermesi için, bakabilirsiniz en azından.

Dediğim gibi geçmenizde bir gereklilik göremiyorum, en azından geçmeniz gereken durumları yukarıda belirttim.Ancak; yine de bu işlemcileri kullanan arkadaşlar, yorum yaparlarsa daha da sağlıklı olur.

LİNK :http://www.techspot.com/review/670-metro-last-light-performance/page6.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolftired

quote:

Hocam biz sizinle gorusms olabilirmiyiz bende su anda bahcelievlerde oturuyorumda gecen gunlerde REDSTONE tisortlu bir cocukla konustumda :D

Siz konumunuzu Ankara olarak belirtmişsiniz, bir karışıklık olmasın, ben İstanbul Bahçelievler' deyim.

Bu arada, REDSTONE tişörtümü, hayırdır FUN' larım mı, türedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 16 Haziran 2013; 1:02:44 >

• quote:

quote:

quote:

Siz konumunuzu Ankara olarak belirtmişsiniz, bir karışıklık olmasın, ben İstanbul Bahçelievler' deyim.

Bu arada, REDSTONE tişörtümü, hayırdır FUN' larım mı, türedi.

Su anda is icin ist deyim.mecidiyekoy de teknik servisimiz var bahcelievler de babanemin evi kucukcekmecedede dayimlarin evi var degisimli olarak onlarda kaliyorum...

Eger o siz degilseniz funlariniz turemis olabilir valla guzel bir olay forumda basarilar... :)

• quote:

Şu altta vereceğim linkede bakabilirsiniz, gerçi orda beslemeye çalıştığı kart; TITAN.Performans açısından bir fikir vermesi için, bakabilirsiniz en azından.

Dediğim gibi geçmenizde bir gereklilik göremiyorum, en azından geçmeniz gereken durumları yukarıda belirttim.Ancak; yine de bu işlemcileri kullanan arkadaşlar, yorum yaparlarsa daha da sağlıklı olur.

LİNK :http://www.techspot.com/review/670-metro-last-light-performance/page6.html

Inceledim 4100 47 fpsdeyken fx 6300 de 57ydi sanirim bilmemki 10 fps icin gerek varmi bilmem...

• Arkadaslar birde fx 4100 ve 6300 kullanan arkadaslar yorum yapabilirlermi ?

• Gunceldir yorumlarinizi bekliorum...

• Çok kafana takılıyorsa 4100'ü iyi fiyattan çıkarıp geç 6300'e. Ama diğer arkadaşların dediği gibi farkı çok farkedemezsin.
  • quote:

arkadaslar fx 4100 islemciyi 4.4 ghzde kullanmaktayim yukte max 45 derece...

Ekran karti olarakta SAPPHIRE HD 7850 2 GB (O.C 1100/1250) kullaniyorum...

Bu islemci forumda heppp kotulenmis i3 un yarisi olamaz bile demişler...

Buda benim cok zoruma gitti i3 gibi dusuk segment bir islemciden zaten nefret ederim.meğerse benim islemcim daha da dusukmus...

Yani f/p urunu olarak hep fx 6300 oneriyorlar ayrica islemci alirsam direkt oc yaparim...sogutucum hyper 212 evodur...

Arkadaslar fx 4100 hd 7850 e darbogaz yaparmida bilmiorum... hic takip etmedim fakat ben oyun icin kullaniyorum pcmi...

Sonucuna gelicek olursak fx 6300 e gecersem 4.4 ghz 4.5 ghz e cikarsan fx 4100 ile aralarinda GOZLE GORULURR bir fark olur MU???

Benim sorum budur sadece oyun.performansi

NOT:102 EKRAN SONY BRAVIA LED TVDE OYUN OYNAMAKTAYIM

Geçme kardeş çok bir fark göremezsin !!

• bir seri daha bekleyin bence soket muhtemelen değişmez yeni seri alırsınız
  • 7850 ile oyunlarda farkı hissetmezsiniz fakat daha üst kartlar için 6300 mantıklı olur

• quote:

Arkadaslar birde fx 4100 ve 6300 kullanan arkadaslar yorum yapabilirlermi ?

Gecme degmez o kadar.Oc yap biraz yeterli.

• Gunceldir...

Yorum yapan herkese tesekkurler bu konu aklima.takilmisti kendimi yedim i3 deb dusuk.segment diye bende 4 cekirdek diye iyi saniyordum halbuki moduler tokmakmis :D birde cekirdek gucu cok azmis...

Vatandan ne alsaaaam ne alsaaam ssd haricinde :D (faruk eczanesiii faruk eczanesiii :D)

• quote:

Orijinalden alıntı: boostcolic

7850 ile oyunlarda farkı hissetmezsiniz fakat daha üst kartlar için 6300 mantıklı olur

Bu ekran karti mevzusud aaklima takilmadi degil ha !

Galiba 7850 bana 102 ekran led tvde yetersiz :P birde sence 1 gb 7850 aa acmadan ultrada 102 ekran led tvde bellegi yetermi ? Bf 3 ve benzeri oyunlar icin soruyorum...

• tvnin boyutu değil oyunları onadığınız çözünürlük önemli.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.