|
AMD FSR 2.0 teknolojisi, şimdi 101 oyun için onaylandı
-
-
nvıdıa kullanıcısıyım iyi olmus bu olay daha da cok oyuna gelmesi dileği ile...
-
AMD, 2023 yılında piyasaya sürülecek FSR 3.0 teknolojisini tüm kullanıcıların hizmetine sunacak.
Bu, resmi olarak duyuruldu mu sadece 7000 serisi falan diye biliyorum ama tüm kullanıcılara mı sunulacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emr4545 -- 18 Aralık 2022; 0:19:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nvidia buluyor, hardware destekli diye yalandan satıyor, AMD bunu alıp software olarak yayınlıyor
Rekabet olmasa tüketicilerin hali ne olurdu...
-
Biz ekran kartı olan bilgisayar alamıyoruz. Evde Ryzen 5 5500u laptop var. Onunla 3 5 yıl öncenin oyunlarını oynuyorum. Oyun sektörünü geriden takip ederek olmayan paramı harcamamış oluyorum. Bu haberlere heves ile bakıp geri çıkıyorum.
-
AMD yazılımsal olarak bu işleri yapması çok güzel birde donanımsal olarak yapsa demekki baya bir atağa geçer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
FSR dediğiniz teknoloji MOD çular tarafından bile yapılabilinen birşey o kadar teknik olarak basit birşey.
Açık kaynak olayının güzelliği bu işte.
-
Güzel haber. Daha fazla oyuna ulaşması dileğiyle. Sadece en yeni ya da popüler olanlar değil, diğerlerine de gelsin minimum 2.0. Rekabet iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ps5 ve xbox var,pc geride kaldı yenilemedim yeni jenerasyonda. Ama Amd'nin elimdeki nvidia karta fsr getirmesi yine de mutluluk verici (5600x - 1080ti)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok oyun oynayan birisi değilim ama amd fsr sayesinde 1660ti ekran kartlı laptopum yeniden doğru. Cidden bu sektörde nvidia ve intelin tekeline düşmek kadar kötü bir durum olamazdı. Amd hem dişli rakip, hem de yola getiriyor ikisini de.
Nvidia ekran kartlari fsryi destekliyor mu ben sadece amd ekran kartlarina ozel zanettim ayni dlss gibi
Destekliyor
-
Peki bir oyunda hem dlss hem fsr açılabiliyor muyuz bende rtx 3060 var gowda açsam dahada mı fazla fps alırım
-
Sadece biri açılıyor hocam. Dlss'i açabilirsiniz gerek görüyorsanız ama FHD'de oynuyorsanız açmayın derim. RTX 3060, FHD çözünürlük için yeterli ve native her zaman daha iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armo_ -- 20 Aralık 2022; 11:16:13 >
RX 6600 ekran kartımla listedeki oyunlardan Farming Simulator 22'de FSR açtığımda çamur bir görüntüyle karşılaşıyorum, objeler hareket ederken kalıntı bırakıyor, hiç iyi değil, kullanmıyorum bile artık. Listenin büyümesinin pek bir anlamı yok şimdilik, önce teknolojinin olgunlaşması gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup548 -- 20 Aralık 2022; 18:5:35 > -
FSR kartların ömrünü uzatma açısından güzel ancak bazı oyunlarda çok verimsiz ve görüntüyü epey bulanıklaştırıyor. Optimizasyon anlamında daha sıkı çalışmaları gerekiyor.
FSR 3.0'dan epey umutluyum. AMD güzel iş yaptı.
-
Nvidia ekranın kenarlarindaki pikselleri azaltıp tam ortasını koruyarak fps artiriyor.
Amd ise tüm ekranin çözünürlüğünü düşürüp üstüne keskinleştirme çakıp veriyor görüntüyü.
Daha başka detaylar da var ama dlss 2.0 ve üzeri, fsr ile karsilastirilamayacak kadar iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Biz ekran kartı olan bilgisayar alamıyoruz. Evde Ryzen 5 5500u laptop var. Onunla 3 5 yıl öncenin oyunlarını oynuyorum. Oyun sektörünü geriden takip ederek olmayan paramı harcamamış oluyorum. Bu haberlere heves ile bakıp geri çıkıyorum.
|
Nvidia buluyor, hardware destekli diye yalandan satıyor, AMD bunu alıp software olarak yayınlıyor Rekabet olmasa tüketicilerin hali ne olurdu... |
nvıdıa kullanıcısıyım iyi olmus bu olay daha da cok oyuna gelmesi dileği ile...
|
FSR dediğiniz teknoloji MOD çular tarafından bile yapılabilinen birşey o kadar teknik olarak basit birşey.
Açık kaynak olayının güzelliği bu işte. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X