Şimdi Ara

amd fan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar amd 3000 işlemcim var. kasada işlemci üzerindeki fan, arkada 2 tane fazladan fan,güç kaynağındaki fan,anakart üzerindeki küçük fan(epox),ve ses in falan takıldığı yerde de küçük bir fan olmak üzere 6 tane fan var. bunlar çok ses yapıyor. ben de fazladan eklenen 2 fanı durdurdun .yani sadece işlemci fanı,ekran kartı fanı,küçük fanlar,güç kaynağı fanı çaışıyor. Sizce bir sorun olurmu sıcaklık değerlerini speedfan adlı programla takip ediyorum. programa göre hepsi düşük görünüyor. birde ısı tehlike sınırına geldiğinde bios dan uyarı veren bi komut var dı diye hatırlıyorum. Öyle tam olarak güvenebileceğim uyarı sistemi ya da programı varmı.varsa nasıl yapacağım konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz? şimdiden çok teşekkürler

• arkadaşım fanlarınızı öncelikle eskimi, eski ise değiştirmek en mantılısı, fanlar ister istemez belirli bir süre sonra zaten yıpranıyor... tozlanıyor buda fanın tam olarak çalışmasınız engelliyor...

zaten işlemci vs donanımlarınız .ok ısındığı zaman pc reset atar...
    anlaşılan sizin sorununuz fan sesi... bunun için en doğrusu yeni fan almak ve bununla beraber kasa içindeki tozlardan arınmak olacaktır
  • fanlarım eski deil bir sene old. pc yi alalı. fanlar fazla ondan kaynaklanıyor. tozunuda temizledim. şuanda ses az çünkü fanın ikjisini iptal ettim.benim korkum sıcaklık zarar verici boyuta gelince pc uyarırmı. speed fan değerlerine göre hep düşük görünüyor sıcaklık . yani yani fan almadan bu sorunu çözemezmiyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD ve Intel ekran kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Fan RGB sorunu
    4 ay önce açıldı
    AMD-FX 8350 Sıcaklık Problemi !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.