Şimdi Ara

AMD Fan Hızı düşmüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Speed Fan la bir şeyle AMD Fan Hızı düşmüyor
    r yaptım, ses düştü şu an. Bir de kasaya 1 fan daha alıp öyle deneyeceğim. Umarım işe yarar.
  • akbak12 A kullanıcısına yanıt
    sıcaklık değerleri çok yüksek bir sıkıntı var fanın tam oturmaması kalın macun sürülmesi anakart arızası kasanın hava almaması veya hiçbir ama bir sıkıntı var boşta o kadar sıcaklık olmaması lazım
    bir de gözüme takıldı voltaj değeri eğer işlemci de oc yoksa biraz yüksek geldi o da ısınmaya sebep verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdas -- 20 Aralık 2015; 22:01:10 >
  • merdas kullanıcısına yanıt
    Macun olduğunu zannetmiyorum, çünkü 2-3 ay önce bilgisayarcı ona yeni macun sürdü. Sıkıntı önceden de vardı. Macun seçeneğini eliyorum o yüzden. Kasanın hava almaması olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım. Kasam: Cooler Master RC-K380-KWA600-TR K380 600W Pencereli Siyah MidTower Kasa .

Fotoğrafta kırmızı ile işaretli yerlerde fan var. Sanırım bir fan daha takmam lazım geliyor. Başka türlü çözülmeyecek bu iş. Hangi fanı alayım. Bir de fanın içeri mi dışarı mı üfleyeceğini nasıl ayarlayacağım?
     AMD Fan Hızı düşmüyor

• sebeb kasa o kasa cok ısınır
  • http://www.hepsiburada.com/akasa-viper-12cm-s-flow-yuksek-performansli-sessiz-kasa-fani-ak-fn059-p-BD100259 bu fanı al fan dısarı atıcak havayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trefetr -- 21 Aralık 2015; 9:43:28 >
  • Kapağı açtım, ısı düştü baya. Sanırım bana fan lazım :) ama bir sorun daha 970A-Ds3P anakartım var 1 tane 4 2 tane 3 girişli yer var fan için, kaç fan alayım, stock fanı mı değiştireyim? Ne yapayım.

AMD Fan Hızı düşmüyor
  • tavsiye edilen akasa fanı taktım, değerler böyle. sanırım bir fan daha alırsam hiç sıkıntı kalmayacak. Herkese teşekkürler.

AMD Fan Hızı düşmüyor
  • Arkadaşlar tekrar merhaba; Fanın sesi tekrar rahatsız edici seviyede ve egzoz fanı olarak kullandığım akasa fan da kar etmedi. O yüzden işlemci stok fanını değiştirmeye karar verdim sıkıntıdan kurtulmak için.

Kasa: Cooler Master RC-K380-KWA600-TR K380 600W Pencereli Siyah MidTower Kasa. kasayı da dikkate alarak bana işlemci fanı önerebilir misiniz?
  • Yeni bir AMD al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurthitman kullanıcısına yanıt
    Daha ciddi ve açıklayıcı bir cevap yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbak12

Daha ciddi ve açıklayıcı bir cevap yazarsanız sevinirim.

sadece post kasmak için yazıyorlar hocam şikayet edin geçin.
  • Valla aklıma fan yönlerinin yanlış olma ihtimalnden başka bir şey gelmiyor. Kardeşimde aynı kasayı kullanıyor ve hiç yüksek sıcaklik problemi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Kasanın kullanma klavuzundaki gibi fan yönleri. Fotoğrafta işaretlediklerim mevcut.

AMD Fan Hızı düşmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbak12 -- 19 Şubat 2016; 2:11:53 >
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Kasanın içine sığacak mı bu hocam. Boyutları 120 X 81.3 X 143mm imiş. Var olan cpu fanı ile kasa kapağı arasındaki derinlik yaklaşık 15 cm. Acaba bu 143mm olan neresinin ölçüsü?
  • trefetr T kullanıcısına yanıt
    Maliyet açısından da düşünmek lazım. Şimdi stok fanı değiştirmek yerine kasayı değiştirsem fiyat/performans daha mı iyi olur?
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/cooler-master-gemin-ii-lga-am2-939-islemci-fani-rr-cch-anu2-gp-p-BD801468
    bir de bu var hocam. Arada neden bu kadar fiyat farkı var? Evet iyi bir şey almak istiyorum, sesten gına geldi artık ama kazık da yemek istemiyorum şu ekonomik krizde.
  • Çok başarılı birşeye benzemiyor en azından kullanmadım veya testlerini görmedim önermem benim gönderdiğimi alabilirsin çok sessiz bir soğutucu bizzat kullandım çıt çıkartmıyor
  • Şu an vaziyet bu ve çok ses var. Taksitle falan su soğutma mı alsam? Onların hiç sesi olmuyor mu. Burada yazılanlara göre karar verip alacağım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

AMD Fan Hızı düşmüyor
  • Sıvı soğutmadada fan var kule soğutucu ne kadar sesliyse onlarda o kadar sesli önerdiğim soğutucuyu al ciddiyim sesi gerçekten yok denecek kadar az olduda sesini beğenmedin sessiz bir 120mm fan alıp takarsın olur biter yine alternatif önereyim:

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-hyper-t4-7751155115613662011-am2-am3am3-fm1-islemci-sogutucu.html
    Buda fena değildir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.