Bildirim
AMD Ekran Kartı Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bütçen ne kadar? -
Bileşenlerini ve bütçeni yazarsan daha sağlıklı olur -
Özür dilerim unuttum AMD FX 6300 işlemci 4 GB Kingston Hyper-x 1600 mhz ram 120 gb SSD(Kingston 3K)750 watt 80 plus güç kaynağı msi 970A G46 anakart
Bütçem 700 tl
Birde kasam dark scorpion alacağım kart sığar mı?31 cm VGA boşluğu var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amd 280 almalısın o işlemciye daha fazlası olmaz.sapphire var asus var 600 lira civarlarında birinden hangisini tercih edeyim başlığı olsun bu. -
Vapor-x ler fps olarak üstün sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: emredag777
Vapor-x ler fps olarak üstün sanırım.
280 diyince hepsini çipseti aynı vapor olunca niye fps'si yüksek olsun?fabrikasyon overclock yapıyorlar onu sen de bir miktar yaparsın ve 280'lerde vapor yok.vatandaki sapphire 280 bitmiş sanırım.590'a düşüyordu hafta sonu.goldda var pahalı 655 lira.bu durumda bence en güzeli sen bunu al bu da vapor gibi overclocklu.
http://www.hizlial.com/asus-r9-280-directcu-ii-top-3gb-gddr5-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti-r9280-dc2t-3gd5/10376929
-
Peki R9 290 VAPOR-X nasıl bir kart tavsiye edermisiniz?
Bu ürün vatanda yok temin edilebilir mi?
quote:
Peki R9 290 VAPOR-X nasıl bir kart tavsiye edermisiniz?
Bu ürün vatanda yok temin edilebilir mi?
bir kaç kişiden daha duy da inan o karta yetmez işlemcin net yani hatta 280x bile olmaz bana göre.taktım kafaya alacam diyorsan güzel kart ama işlemcini de 8350 yap madem öyle.vatanda yoksa başka yerden alırsın nasıl temin etmeyi düşünüyorsun vatana getirin mi diyeceksin öyle olmaz.bırak şu vapor olayını sistemine göre kart al. -
Bana kalsa R9 270 bile yeterli ama olunca iyisi olsun anlayışı işte
280 yeterli birde 4 gb ram takviye 8gb olsun
280 ile 280 x arasındaki fark nedir?
quote:
280 ile 280 x arasındaki fark nedir?
Performans farkı vardır biri eski 7950 biri ise 7970 tir bana sorarsan 280 al islem cin 280x e yetmeyebilir oc yapman gerekir ayrıca zaten 280 nin de ultrada acamayacagi oyun yok su anda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asr98 -- 30 Ağustos 2014; 22:10:16 >
Powercolor turboduo 280x almalisin.. 734liraydi en son :)
KKafam karıştı iyice bi karar verin hangisini alayım?
Asr98e katılıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X