Şimdi Ara

Amd Ekran kartı güncelleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar crysis 2 yükledim. ses var görüntü yok.ekran kartı güncelleyeyim dedim yüklenmiyor. yüklerken donuyor.driver ı sildim tekrar denedim yine aynı.en son hiç yüklenmedi silip ekran kartını alırken verdikleri cdden yükledim driverı şuan sürüm 11.6 ama 12.6 çıkmış yüklenmiyor ne yapmalıyım?

edit: nasıl 12.6 ya güncelleyebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnie-Walker -- 1 Ağustos 2012; 20:07:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

arkadaşlar crysis 2 yükledim. ses var görüntü yok.ekran kartı güncelleyeyim dedim yüklenmiyor. yüklerken donuyor.driver ı sildim tekrar denedim yine aynı.en son hiç yüklenmedi silip ekran kartını alırken verdikleri cdden yükledim driverı şuan sürüm 11.6 ama 12.6 çıkmış yüklenmiyor ne yapmalıyım?

edit: nasıl 12.6 ya güncelleyebilirim?

Hocam sorunun muhtemelen çift ekran kartı olan cihaz kullanmandan kaynaklanıyor. On board ekran kartı özelliğini bios ayarlarından iptal edebilirsen sorun düzelebilir..
  • gugıl a amd driver download yaz amdnin sitesi çıkacak gir ordan yandaki seçeneklerden tıkla özellikleri girerk (ekran kartının modeli,işletim sistemi vsvs)
    driverin install clientini manüel olarak indir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

gugıl a amd driver download yaz amdnin sitesi çıkacak gir ordan yandaki seçeneklerden tıkla özellikleri girerk (ekran kartının modeli,işletim sistemi vsvs)

onlarca kez yaptım sonuç yok bu arada ekran kartı powercolor hd 6850
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

gugıl a amd driver download yaz amdnin sitesi çıkacak gir ordan yandaki seçeneklerden tıkla özellikleri girerk (ekran kartının modeli,işletim sistemi vsvs)

onlarca kez yaptım sonuç yok bu arada ekran kartı powercolor hd 6850

driver sweeper ile temizle öyle yükle , olmadı temiz bir format at cdden yükle birdaha dene güncelleştirmeyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.