Şimdi Ara

## AMD Dual-Core Optimizer - Yeni Sürüm ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dual Core op.'ta nasıl sorun yaşadınınz anlamadım ben yüklemediğim zaman çıldırıyorum yüklediğimde hiç bir oyunda problem çıkmadı aksine mevcut yavaşlamalar gitti.Sorun olmasının nedeni eski sürüm kullanılmış olması bence çünkü sürekli yeni işlemci çıkıyor eski sürüm uyum sağlayamaya bilir yeni amd işlemcilere.
  • Kesinlikle gerekli, 3dmark06'da 1000 puan fark ettiriyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi

Kesinlikle gerekli, 3dmark06'da 1000 puan fark ettiriyor...

Emin misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi

Kesinlikle gerekli, 3dmark06'da 1000 puan fark ettiriyor...

Bende farkettirmedi
  • dual core optimizer opteronlarada kurulur.

opteron 165 varken kuruyordum cayır cuyur fark oluyordu 2.8ghz de 530mhz de 2.5 2 2 5 tmingle cosuoduk
  • ben de oyunda problem yaşıyordum bunu kurduktan sonra sorun geçti mutlaka kurulması gerekir
  • Arkadaşlar bunu kurduktan sonra, sağ altta görev yöneticisinde simgesinin çıkması gerekli mi ya da arkaplan'da exe'sinin çalışması lazım mı?
  • ARKADAŞLAR TÜM YAZILARI OKUDUM AMA HALA NET BİR ŞEKİLDE NE İŞE YARADIĞINI ÇÖZÜMEDİM BU YAZILIMIN
  • Arkadaslar...

Bu uygulama islemci ile uygulamanin senkronize bir bicimde calistirilmasi icin kullaniliyor... ana amaci bu... aksi taktirde ozellikle gorsel uygulamalar, insanin kontrol edebileceginden daha hizli veya yavas goruntulenebiliyor... Ornegin bir flash dosyasi actiginizda flash dosyasinin icindeki gorsel o kadar hizli oluyor ki, takibni zorlasiyor... ilgili "Dual Core Optimizer" programi, islemci saatini, insan saatine uyarlamanin yaninda, islemci cekirdeklerinin mantikli ve bir cok uygulamaya uyumlu bir sekilde calismasi icin windows'u optimize ediyor..

Bu uygulama kuruldugunda, bir arka plan "exe"si veya sag altta cqalismakta olan bir ikon gorunmez...

Saygilarimla..
  • @Towarscke cevap için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.