Bildirim
AMD Driver Nerede ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bende yeni driverı sabırsızlıkla bekliyorum.
ahanda çıkmış bir driver.
http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_13_x_12_101_2_1_april_16_download.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 18 Nisan 2013; 22:06:27 > -
amd her dakika beta driver çıkarıyordu şimdi uzun zamandır beta driver bile yok piyasada... -
amd kartlarda sorun olamaz sorun sizlerde
7870 aldım mutluyum huzurluyum nvidiaya kaptırdım paralara üzülüyorum driver yüklerken kartlarım yanıyordu ve bunun şahitleri var -
quote:
Orijinalden alıntı: cobi
amd her dakika beta driver çıkarıyordu şimdi uzun zamandır beta driver bile yok piyasada...
AMD mühendislerini Temmuz ayına kadar meşgul etmeyin. Şimdi bide beta meta uğraşamayacaklarmışİki ay daha sabredin, sağlam geliceklermiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 18 Nisan 2013; 22:18:36 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
amd kartlarda sorun olamaz sorun sizlerde
7870 aldım mutluyum huzurluyum nvidiaya kaptırdım paralara üzülüyorum driver yüklerken kartlarım yanıyordu ve bunun şahitleri var
burhanım ne ediyon bea -
quote:
Orijinalden alıntı: rezes
quote:
Orijinalden alıntı: cobi
amd her dakika beta driver çıkarıyordu şimdi uzun zamandır beta driver bile yok piyasada...
AMD mühendislerini Temmuz ayına kadar meşgul etmeyin. Şimdi bide beta meta uğraşamayacaklarmışİki ay daha sabredin, sağlam geliceklermiş
bu sefer 7000 serisine de driver desteğini keserlermiş ne gülerim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X