Şimdi Ara

AMD Driver Nerede ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Kadar Sorunlu Optimizasyon ÖZÜRLÜ Oyun Varken Nerede Bu Driverlar AMD ? 2 Ayda Bir Drivermı Çıkar

• bende yeni driverı sabırsızlıkla bekliyorum.

ahanda çıkmış bir driver.

http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_13_x_12_101_2_1_april_16_download.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 18 Nisan 2013; 22:06:27 >
  • amd her dakika beta driver çıkarıyordu şimdi uzun zamandır beta driver bile yok piyasada...
  • amd kartlarda sorun olamaz sorun sizlerde

7870 aldım mutluyum huzurluyum nvidiaya kaptırdım paralara üzülüyorum driver yüklerken kartlarım yanıyordu ve bunun şahitleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

amd her dakika beta driver çıkarıyordu şimdi uzun zamandır beta driver bile yok piyasada...

AMD mühendislerini Temmuz ayına kadar meşgul etmeyin. Şimdi bide beta meta uğraşamayacaklarmış İki ay daha sabredin, sağlam geliceklermiş

AMD Driver Nerede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 18 Nisan 2013; 22:18:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

amd kartlarda sorun olamaz sorun sizlerde

7870 aldım mutluyum huzurluyum nvidiaya kaptırdım paralara üzülüyorum driver yüklerken kartlarım yanıyordu ve bunun şahitleri var

burhanım ne ediyon bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezes

quote:

Orijinalden alıntı: cobi

amd her dakika beta driver çıkarıyordu şimdi uzun zamandır beta driver bile yok piyasada...

AMD mühendislerini Temmuz ayına kadar meşgul etmeyin. Şimdi bide beta meta uğraşamayacaklarmış İki ay daha sabredin, sağlam geliceklermiş

AMD Driver Nerede ?

bu sefer 7000 serisine de driver desteğini keserlermiş ne gülerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem upgrade - intel VS Amd
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.