Şimdi Ara

AMD DD1 işlemciye AM3+ işlemci takılır mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar..Öncelikle belirttiğim gibi anakartım biraz eski DD1 destekli ve işlemcim AMD Athlon 64 x2 4600+ (939 pin)..Bilindiği üzere yeni çıkan AM3+ işlemcilerin pin sayısıda 939 pin..Sormak istediğim ben bu eski anakartıma 6 çekirdekli AM3+(939 pin) olan işlemciyi taksam çalıştırırmı.. ??? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.. Çok acil lazım bu bilgi...!!
    Bu arada anakartım "Asus a8r-mx"

Orijinalden alıntı: furkancilli

Merhaba arkadaşlar..Öncelikle belirttiğim gibi anakartım biraz eski DD1 destekli ve işlemcim AMD Athlon 64 x2 4600+ (939 pin)..Bilindiği üzere yeni çıkan AM3+ işlemcilerin pin sayısıda 939 pin..Sormak istediğim ben bu eski anakartıma 6 çekirdekli AM3+(939 pin) olan işlemciyi taksam çalıştırırmı.. ??? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.. Çok acil lazım bu bilgi...!!
    Bu arada anakartım "Asus a8r-mx"

AM3'ler 938 pin'dir.
    Uymaz.

Bu anakart için şu an daha iyi hiç bir seçenek bulamazsınız. Kullanmak için özel bir neden yoksa anakart+işlemci+RAM diye değişim yolunu seçin.
    AMD A10 X4 5800K,Gigabyte F2A85X-UP4,2x4GB Kingston HyperX DDR3-1600,1xWD 1TB,4xWD 2TB,2xSamsung 2TB,1xWD 640GB,Zalman ZM600-GT 600W,3R System L600,HP 2211X,Logitech G9X,Microsoft Comfort Curve 2000,Philips MMS430,Powercom IMP1000AP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.