Şimdi Ara

AMD chipset driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GA-890FXA-UD5 anakartım var. Bu chipset sürücüleri yüklemek gerekir mi? Daha doğrusu şöyle sorayım; bunlar ekran kartı sürücüleri ile (catalyst içinde) gelmiyor değil mi? Ayrı indirilip kurulması gerken şeyler mi?

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/raid_windows.aspx

AMD Integrated Driver dediği bunlar mıdır?

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 7 Şubat 2012; 14:27:18 >

• Denetim masası -> Aygıt Yöneticisi'ne girip kontrol edin soru işareti/ünlem işareti olup olmadığını. Windows 7 kullanıyorsanız zaten sürücülerin hemen hemen hepsini kendi tanıyıp kuruyor.
  • Bir ünlem yok tabikide, güncel sürücüler olduğu için soruyorum. 2012 1. ayda çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 7 Şubat 2012; 14:31:26 >
  • Emin değilim ama "Integrated Driver" dediği şey onboard grafik işlemcileri içindir büyük ihtimalle. Chipseti güncellemek istiyorsanız ayrıca indirin.
  • Teşekkürler :)
  • Ekran Kartı sürücüsünün içinde olmuyorlar. Integrated olanlar Dovahkiin'in dediği gibi onboard gpu'lu anakartlar için gerekli sürücüler.
    Win7 x64 için ilk verdiğin linkteki sürücüler doğru. İçinde çipset, ahci ve usb 3.0 sürücüleri var. Windows kendi ahci ve çipset sürücülerini yüklediği için genelde gerek olmuyor. Windows ve Amd çipset sürücülerinde performans farkı yok ama ahci sürücülerinde farklılıklar olabiliyor (ssd kullanımında). Sb850'de zaten usb 3.0 denetleyicisi yok. Anakart üzerindeki usb 3.0 denetleyicisi içinde bu sürücü işe yaramıyor, onun sürücüsü ayrı yükleniyor (windows tanımaz ise).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 9 Şubat 2012; 12:16:49 >
  • 7Mhz kullanıcısına yanıt
    ben bu driverı yükleyince performans düşüyor yahu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.