Şimdi Ara

Amd catalyst yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar ne zamandır amd catalyst yüklemeye çalışıyorum ancak yükleme çubuğu dolarken ekran gidiyor ve bir daha gelmiyor reset atmak zorunda kalıyorum bunun çözümü var mıdır acaba windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim ...Yükleme sırasında ekran kapanıyor ve yüklenmiyor sadece bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: slevinus

Selamlar arkadaşlar ne zamandır amd catalyst yüklemeye çalışıyorum ancak yükleme çubuğu dolarken ekran gidiyor ve bir daha gelmiyor reset atmak zorunda kalıyorum bunun çözümü var mıdır acaba windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim ...Yükleme sırasında ekran kapanıyor ve yüklenmiyor sadece bu...

driver cleaner denen bir program var.onu indir.eski amd driver larını sil.aygıt yöneticisine gir.ekran kartını kaldır.pc yi yeniden başlat ve yeniden yukle catalyst control center ı.
  • Yüklü catalyst yok henüz format attım bilgisayara catalyst hiç yüklememiştim ...O zaman ekran kartını kaldırıp yeniden yüklemem işe yarar mı...?
  • quote:

Yüklü catalyst yok henüz format attım bilgisayara catalyst hiç yüklememiştim ...O zaman ekran kartını kaldırıp yeniden yüklemem işe yarar mı...?

bir dene bakalım aygıt yöneticisinden kaldırmayı.bu arada ekran kartı modelin ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Powercolor hd 4850
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

quote:

Yüklü catalyst yok henüz format attım bilgisayara catalyst hiç yüklememiştim ...O zaman ekran kartını kaldırıp yeniden yüklemem işe yarar mı...?

bir dene bakalım aygıt yöneticisinden kaldırmayı.bu arada ekran kartı modelin ne?

Bir de dediğin gibi yapıyorum ama resetten sonra aygıtı driver yükleme merkezinden yeniden yükleyip tekrar reset atmamı istiyor bunu engelliyebiliyor muyuz yoksa bu şekilde üzerine catalyst yüklesem sorun olur mu?
  • Çok teşekkür ederim önerin işe yaradı kardeşim saolasın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.