Şimdi Ara

Amd Catalyst

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var araştırdım bkatım galiba kimsede yok yada kolay bişey başına gelen kendi çözmüş, ama ben çözemim! amd radeon hd 6670 kullanıyorum baya oldu 1 2 yıl oldu hiç sorunsuz kullanıyordum arkadaşlar adm.com dan amd nin güncel driverlerini indirebileceğimi söylemiştiler 14.4 versiyonunu kullanıyordum geçenlerde 14.9 versiyonu çıkmış indirdim ekrn kartı 1800x1600 çözünürlüğünde açabiliyordum driveri yükledikden sonra en yüksek olarak 1400x1050 gözüküyo sistem geri yükleme yaptım olmadı güvenli modda yüklemeye çalıştım gene olmadı , bide Amd Catalyst Control Centerı açmaya çalışınca şöyle bi hata veriyo """" Uygulama , yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı. Daha fazla bilgi için lütfen uygulama olay günlüğüne bakın veya komut satırı sxstrace.exe aracını kullanın.""" bilenler varsa yardım etsin lütfen

• surucuyu kaldir tekrar 14.4 kur.senin kartin cok eski 14.4 bile gereksiz yeni 14.9 olunca daha iyi calismaz yani yeni kartlarda fayda eden bir surucu ben olsam 13.12 uzerinde surucu kullanmazdim.
  • öyle yaptım 14.4 ü indirip geri kurmayı denedim olmadı gene . program ekle kaldırdan amd yi kaldırdım yerel disk C den de sonra 14.4 ü kurdum aynı değişen bir şey yok
  • bide amd catalyst control center kaldırılamadı dio detaylarında işlem bittikden sonra restart da istemiyo
  • http://www.wagnardmobile.com/DDU/

linkteki programi indir ac bir yere.program ekle kaldirdan sil surucuyu bastan baslatirken bios ekranindan hemen sonra surekli f8'e bas guvenli modda programı çalıştırıp sil surucu artiklarini bastan ac sonra istersen yine ayni surucuyu kur ister farkli surucu kur en azindan temiz kurulum olur 14.9 14.4 birbirine karismaz.ben yine de 13.12 linkini vereyim olmadi bir de bunu dene ama temiz kurulum yap.

http://www.guru3d.com/files-details/amd-catalyst-13-12-whql-download.html

biraz asagi in download locations kisminda 32-64 bit var.

• yanlız şöyle bi sorunum var usp klavye kullanıyorum ,normal soket girişlisi yok , usp de pc açılmadan tanımıyor
  • 1800 1600 varmı yav merak ettim monitörünüzün ss sini atarmısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RamazanYlmz

yanlız şöyle bi sorunum var usp klavye kullanıyorum ,normal soket girişlisi yok , usp de pc açılmadan tanımıyor

anladim f8'e basamiyorum guvenli kip'e giremiyorum diyorsun.sorun degil guvenli kipte yapilmasi oneriliyor ama illa boyle yapacaksiniz yoksa calismaz diye bir sey yok o zaman windowstayken calistir programi zannetmiyorum artik birakacagini en azindan catalyst ile ilgili kesin birakmaz.guvenli modda niye istiyor surucunun bir iki dosyasi var windowsta kullanilan onlari da sileyim diye yani kalirsa bir iki dosya kalir onlar da sorun olmaz senin sorunun catalystle anladigim kadariyla.
  • abi 1 kaç sorun verid ss lerini aldım ama nasıl atacağımı bilmiyorum nasıl yollicam onları
  • dedigim programi(DDU) surucuyu program ekle kaldirdan kaldirdin sonra calistirdin hata mi verdi?hata resmini gorsek de yapacak bisi yok demek ki adamlar o yuzden guvenli kipte oneririz diyorlarmis.bu durumda amd'nin programini kullan kokten cozum.forumda da gordum basima da geldi amd sata surucusu yuklu olmayacak bu program icin eger olursa bir sonraki acilista windows yuklenemiyor bilmemne sata sys bulunamiyor diyor netekim formati basiyorsun yani gayet tehlikeli bir program amd yayindan cekti zaten bu programi ama madem caresiz durumdayiz ve sata surucusu yuklemediysen bunu dene bence direkt windows altinda tiklayip bekliyorsun windows xp kullanmadigini dusunuyorum cunku 7 ve uzerinde calisiyor.

http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/AMD-CleanUninstall-Utility.shtml

• normal modda ekle kaldırdan kaldırdım başlat dan çalıştırla msconfig.exe ile güvenli moda girip ddu yu kullandım sonra normal modda driveri yükledim. güvenli modda driveri yüklemedi . driveri yükledikden sonra amd ekran sürücüsü başarısız hdmı ses sürücüsü başarısız dio başarısızlık sebebi ise "Sürücü yükleme: kullanıcı, Yönetici grubunun bir üyesi olmalıdır dio
  • guvenli modda driver yuklenmez onda sorun yok da senin windows kaymis galiba isin icine yetkin yok filan dedigine gore ya google'dan ugrasacaksin ya da bas formati bir daha cok yeni surucu kurma.
  • Abi bişey güvenli modda sistem geri yükleme yaptım düzeldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.