AMD 2500+ barton işlemcili sistemim satılıktır. laptop aldığımdan dolayı satıyorum. en ufak bi şikayetim yok hala bir sürü eski ve yeni oyunu çalıştırabilmektedir... sorunsuz alıp kullanabileceğiniz güzel bileşenlerden oluşmuş altyapısı sağlam bir AMD barton platformu.. kaçırmayın .. Arkadaşlar sistem parça parça satılmayacaktır. Toplu olarak satmak istiyorum sonra elimde kalan parçalar ile uğraşmak zorunda kalmak istemiyorum... iletişim içim Pm atınız .... Fiyat : 675 YTL
AMD 2500+ barton işlemci : (çarpanları kırıktır. her türlü işlemci çarpanı ve FSB üzerinde o/c yapabilirsiniz 3200+ olarak 200*11 sorunsuz voltaj vermeden açıyor sistemi )
Abit NF7-S v. 2.0 Sata destekli anakart: (kartı bilenler iyi tanır kart NF2 çhipsetli anakartlar sınıfında zirveye oturmuş en iyi o/c performansı veren karttır.)
Kingston 256*2 DDR PC 3200 400 mhz ram:
His 9600 XT 128 Mb AGP 128 bit ekran kartı : (Bir zamanlar oyuncuların gözdesi durumunda olan efsane kart hala geçerliliğini koruyor 500*650 default hızlarda hala güzel oyun performansı vermekte )
Seagate 80 GB ide HDD
Samsung Writemaster DVD writer:
Creative inspire 4400 4+1 hoparlör seti
LG Flatron ez T710 BH 17´ monitör (Çok temiz durumda )