Şimdi Ara

AMD-ATI SAPPHIRE 4870 İncelemesi @ Ziw®o (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
10.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanki çıkan her kartın incelemesi aynı... Deja vu gibi hep aynı sonuçları görüyorum aylardır...
  • Grid in quad core ile uyumlu idi sanırım bende crysis değerleri arkadaştan fazla quad core oldğu içinmi acaba anlamadım garip bi durum?
    Asus Rog Strix x570 F - Ryzen 5 3600 @4.1ghz 1.1v(Noctua nh-u12s SE)- Sapphire RX 5600XT Pulse - Corsair Vengeance Lpx 3000 Mhz 2x8 GB DDR 4 - Corsair RM 750 80 Plus - Corsair 480GB Force MP510 m.2 SSD - Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 - Dark Guardian RGB Kasa - AOC G2460PF 144hz -Hyper X Cloud II - Corsair K68 Red Switch - Benq Zowie EC2
  • arkadaşlar kart şüper ama size deim boşa para wermeyin o kadar aynı şeyleri hd4850 de yapıyor kartı bizzat test eetim iki adet dvd kopyyalarken crysıs ı çok rahat bi şekiLde en yüksek çözünürlik 8aa hıgh ta oynadım tık yoq :)

Tuğer, 8.7 Sürücüsü Çok Sorunlu, Onla Test Yapmayacağım Boşuna Zaman Kaybı Olur.

@ levyeli

Testlerde Ufak Bir Sorunla Karşılaşıldı. Yarın Daha Düzgün Sonucları Yayınlayacağım.

@ izmitcarsi

Testlerde Ufak Bir Sorunla Karşılaşıldı. Yarın Daha Düzgün Sonucları Yayınlayacağım. Tek Kart İle Emin Olun SLI'dan Daha Fazla Performans Alabilirsiniz, Islemcinizde Gayet İyi.

@ foreverkobe

CoD 4 Testleri Malesef Yarına Kaldı

quote:

Orjinalden alıntı: St Batuhan

Süper bir inceleme gercekten derli toplu güzel bir inceleme nese aklıma takılan yarım saat önce bulunan crysis testlerinin tekrarlancak olarak değiştirilmesi. Sorun nedir? 64bit seceneginden dolayı arada konusulmus ondan dolayı mı acaba yoksa baska bi olay mı var?

Evet, 64Bit Seceneğinden Dolayı.

@ SAMASRA

Crysis'de Ki Değerlerin Dusuk Olma Sebebini Acıkladım. Yarın Testleri Tekrar Yapıcam.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hocam eline sağlık!!!

Gerçekten güzel bi inceleme olmuş!!!

Bi de şu crysis sonuçlarını gelirse 10 numara olacak!!!

testler içi eline sağlık.
    Q6600@3.8G__1.385v__Vid1.2125v_Thermalright Ultra-120 Extreme__ 2x NANOXIA FX12-1250 __DFI Lanparty DK P35-T2RS__Crucial Ballistix Tracer 2*2Gb_HİS 5850 Cooling_Thermalright HR-03 GT ___Sandisk 120GB Extreme SSD __ 22'' Samsung SyncMaster T220 __Logitech MX1000 _Logitech G15___ Nova Killer __GIGABYTE 3D AURORA 570 Case_ Silverstone Olympia 850W

Windows 7 x64
  • hocam öncelikle eline sağlık
    1-kartı ne kadar aldın
    2-e 8400 mü yoksa q6600 ile mi kullanılmalı
    3-4850 alınabliyrsa kesnlikle kastırılıp bu kart alınmalı mı

[/center]
  • ziwro ellerine saglık bilgilendirdigin için saol 865pe de yaptıgi zamanda baya ilgi görmustu şimdi de öle oluyoo
    \\\ Asus P5K-E WİFİ/AP Edition _ Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz _ Kingston Hyper-X 2x1024 DDR2 800 MHz _ MSI 8800GTS OC Edition _ 320 GB WD S-ATA II _ Asus TA-250 _ Enermax Infınıtı 720W PSU _ Samsung LightScribe Multi DVD 12x DVD-RW ///

• Neredeyse 1 aydır gün sayıyordunuz test yapabilmek için Elinize sağlık gayet derli toplu bir inceleme olmuş

Kasanı koydun yerede hastayım bu arada
    Çicek Rüzgarı kaosun içine düşüyor ve Çiçek Tanrısı haykırıyor.
    Cennetimsi rüzgar kaosun içine düşüyor ve Cennetimsi Şeytan gülüyor.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • CoD 4 leri merakla bekliyoruz.
    Intel i7 6700K || MSI Z170A Gaming M5 || 2*8GB Kingston HyperX DDR4 3100 MHZ || MSI Gaming X GTX 1080 || 128 GB HyperX SSD + 500 GB WD Caviar Black || Corsair Graphite 780T Arctic White || Corsair 750w
  • Şimdi İşe Gidiyorum, Akşam Geldiğimde Crysis ve CoD 4 Testlerini Yapmaya Calısıcam
  • Hayırlı olsun cidden iyi seçim yapmıssın..Bu gün stoklara girdi bende alıyorum bakalım neler olacak..

Orjinalden alıntı: JCB

Harbi bana da lazım 4870CF yapsam iyi olur da bir ara forumda CF yapanlarda kart yanıyor olayı vardı o yüzden bekledim

cf yapınca kartlar yanmaz. kasa içi soğutma önemli.

Orjinalden alıntı: 865pe

Hayırlı olsun ziver, 4870 den nasibini almışsın. güle güle kullan.

testler içi eline sağlık.

hocam boşuna söylüyorsun en geç 2 hafat içinde bunuda satar üstad.ondan sonra başka kartlara yönelir
    İ7 3770k(1,315V-4800MHZ)+win10 64bit ultimate* MSI Z68A-GD80(B3) * İNTEL SIVI SOĞUTMA* COOLERMASTER RC-690 * CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 * ZOTAC 1070Tİ MİNİ EDİTİON *SAMSUNG 860EVO 1TB SSD* SEAGATE 8TB HDD *SAMSUNG 850EVO 250GB * * ViewSonic XG2401 24" 144hz *SKYSTAR2 DVB-S*KAWAİ 5+1* Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver PSU

• bu kartın yanında Q6600 kullanılsa crysisteki performans artarmı acaba
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.