Şimdi Ara

AMD AthlonX4 620 işlemci gücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu işlemci ihtiyaç duyduğu gücü PSU nun +5 kanalındanmı +12v kanalındanmı sağlıyo

• Bildiğim kadarıyla işlemci ve ekran kartları güç ihtiyaçlarını Psunun +12v kanalından karşılarlar. Bu parçalar aynı zamanda sistemin en fazla güç tüketen parçalarıdır. O yüzden +12 kanal kapasitesi yüksek psular stabilite için önem arz eder. Günümüzde orta ayar kalitede bir psu genellikle çift +12v kanalına sahiptir ve her kanaldan 18 amper güç verebilir.
  • benim PSU 420 w ama +12v de 16A güç veriyo ağırlık +5v ile +3.3 de bu Psu hd4770 yada 9800gt çalıştırsa sorun olurmu
    coolor master kasadan çıkan psu dur
  • 5 kanalı çıkarıp çalıştır sistemi işlemci ısınıyor mu bak böyle sonuç alabilirsiin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazardakiartist

5 kanalı çıkarıp çalıştır sistemi işlemci ısınıyor mu bak böyle sonuç alabilirsiin..

nası yani bişey anlamadım 5 kanalı çıkar ne demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragon53

benim PSU 420 w ama +12v de 16A güç veriyo ağırlık +5v ile +3.3 de bu Psu hd4770 yada 9800gt çalıştırsa sorun olurmu
    coolor master kasadan çıkan psu dur

Bahsettiğin psu Coolermaster olduğuna göre çift kanal olmalı..4770 ve 9800gt için de yeterlidir.
  • psunun çift 12v kanal desteği yoksa 16a ile denemeyin.
    psu üzerinde 12v1 ve 12v2 diye yazıyormu? psunun modeli markası nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPETNAS

psunun çift 12v kanal desteği yoksa 16a ile denemeyin.

Kanal desteği yok sanırım 12V 16A sadece bu var çok araştırdım bu psu yu coolormaster üretiyomuş
    ama markası Termal Master Diye bişey ucuz hafif psulardan değil ama 12v 16A bu kafama takıldı
    aldığım yer sorun olmaz diyo iyhalatçı firma segmentti sanırım orayıda aradım sordum 9800gt rahat çalıştırır diyolar
    karasız kaldım şimdi
  • http://forum.coolermaster.com/viewtopic.php?f=14&t=10641

Coolor MAster forumda böle bi yazı buldum ne demek istiyo burda
  • Günümüz işlemcileri +12V ile besleniyor, dikkat ettiyseniz işlemcinin etrafında, işlemciyi besleyen mosfetlerin çevresinde 16V kapasitörler ve +12V 4pin veya 8pin girişi vardır.
  • Orijinalden alıntı: aragon53

Orijinalden alıntı: SPETNAS

psunun çift 12v kanal desteği yoksa 16a ile denemeyin.

Valla kardeş tek 12V çıkışı var oda 16A aldığım yere ve ithalatcı firmaya sordum sorun olmaz dedi bende 9800gt aldım taktım
    hertürlü testide yaptıım hiçbi sorun yok hatta azda olsa overclok bile yaptım tık demedi bence power a fazla para vermek daha
    doğrusu gereğinden fazla güçte power almak pek mantıklı değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.