Şimdi Ara

AMD Athlon XP+ASUS A7N266 Restart Yapıyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS A7N266-VM model bir MB var. 64 MB MX-Geforce 4-440 SE chipset li bir ekran kartı var. Yalnız oyunlar da restart yapıyor cihaz. Yani 3D ye geçtiği zaman, Ekran kartı takılı iken Windows 98 Yüklenmiyor veya Me. AthlonXP 2100 işlemcisi var. Windows XP rahatlıkla yükleniyor herhangi bir sorun yok. Neden Windows 98 yüklenmiyor. Bios update ettim ama yinede aynı. Cihazın sanırım tüm ayarları normal.Arabirim cok normal çalışıyor, anlamadığım nokta Neden Onboard ekran kartı üzerinde restart etmiyor da, AGP'de ediyor?Ne gibi bir çözüm önerebilirsiniz?Ekran kartını değiştirdim ve yine aynı. Sanırım şöyle bir cevap vereceksiniz tahmin ediyorum. (Anakart arızalı olabilir.) Hayır. Ana kart arızalı değil. Çunki bu MB'dan 3 tane sattım 3'ü de aynı.Bu anakart hakkında lütfen beni bilgilendirirmisiniz...

• 98 için anakrt sürücülerini yükledinmi
  • Evet yükledim. Internetten güncellesmis driver'i indirdim ama yine aynı. AsusTek e gonderdim MB'u sorun yok dediler.Utanmadan birde oyun oynanmazmış öyle söylediler.Onboard Ekran kartında yapmıyor, AGP takınca olay aynı restart. 3 aydır uğraşıyorum ve hala sonuç aynı. WinXP de sorun yok ama, 98,Me işletim sistemlerinde yapıyor. Hatta AGP takılı iken Kur komutunu yazdığın zaman donuyor bilgisayar. Onboard ile normal (Xp),98,Me kuruyor. Onboard ekran kartında XP yüklerken de XP'de Coder Ekranı cıkıyor hata veriyor.Öyle saçma ki.Bu anakart'ın bana Bios ayarlarından bahsedermisiniz lütfen, Farklı birşey gerekiyormu. AGP takınca benim bildiğim otomatik olarak bios ayar değiştiriyor. Değişmese bile ben bakıyorum ONBoard disabled olarak gözüküyor. AGP enabled. Lütfen yardımcı olun yoksa kafayı yicem. Mükemmel bir performans var, arabirim çok çok iyi çalışıyor. AMa 3D :( iğrenççç
  • Asus anakarta win 98 yüklemek için ''setupcor''komutunu vermelisiniz.Diğer problem içinse ddr333 ile deneme yapabilirsiniz..
  • Asus anakarta win 98 yüklemek için ''setupcor''komutunu vermelisiniz.
    Ve oLDu komutu kabul etti yükledi ama yine sorun Restart
    Diğer problem içinse ddr333 ile deneme yapabilirsiniz..
    Yine aynı dostum lütfen baska bir çözüm. Ekran kartınıda değiştirdim. Çok önemli bir sorun neden yapıyor çok saçma. Bir çözüm getiremedim
  • Daha yüksek wattlı bir güç kaynağı ile deneyebilirsiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.