Bildirim
AMD Athlon X2 370 hakkında bilgi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ne oynamak istediginize gore degisir. daha net bilgi verirseniz arkadaslar yardimci olacaktir ayrıca kullandığınız ekran kartida onemli hatta daha onemli -
Rx 460 2 gb ekran kartı mevcut güncel oyunları oynamak adına sistem toplamak istiyorum! -
kartiniz uygun. cok oyun oynamasamda guncel oyunlarin islemcilere daha fazla yuklendigi ifade ediliyor.
simdi biraz bakindimda adi g3cen islemci fm2 soket sanirim. apu islwmci istemzseniz ki ekran kartinizdan dolayi mantikli değil zaten. x4 860k gibi islemci is8nizi gorecektir. tabii elinizde fm2 anakart olduğunu var sayiyorum. eger anakartida alacaksaniz fsrkli seceneklere yonelmelisiniz. -
hatta son gunlerde herkesin dedigi gibi zen islemcileri bekleyin yeni sistmw kurmak icin -
Intel pentium g4400
Msi h110m pro vd
8gb yada 4gb ddr4 en uygun bellek
Fiyat belirtilmediginden en uygun bunlar secildi pahali gelirse ikinci ele yonelmek gerekir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cinayet13
Intel pentium g4400
Msi h110m pro vd
8gb yada 4gb ddr4 en uygun bellek
Fiyat belirtilmediginden en uygun bunlar secildi pahali gelirse ikinci ele yonelmek gerekir
AMD Athlon x4 840
MSI A68HM-P33 V2
Amazondan şimdilik bunları aldım yeni vergi sistemi uygulanmadan alayım dedim! -
Fena degil guzel olmus bellekde alsaydiniz keske ucuza bulurdunuz ordan :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X