Şimdi Ara

AMD Athlon X2 370 hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde rx460 var buna uyumlu sistem toplamak istiyorum AMD Athlon X2 370 bu işlemci hakkında bilgiye sahip olanlar var mı acaba oyun için yeterlimidir yardımcı olursanız sevinirim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uExclamation -- 21 Aralık 2016; 23:3:45 >

• ne oynamak istediginize gore degisir. daha net bilgi verirseniz arkadaslar yardimci olacaktir ayrıca kullandığınız ekran kartida onemli hatta daha onemli
  • musta35 kullanıcısına yanıt
    Rx 460 2 gb ekran kartı mevcut güncel oyunları oynamak adına sistem toplamak istiyorum!
  • kartiniz uygun. cok oyun oynamasamda guncel oyunlarin islemcilere daha fazla yuklendigi ifade ediliyor.

simdi biraz bakindimda adi g3cen islemci fm2 soket sanirim. apu islwmci istemzseniz ki ekran kartinizdan dolayi mantikli değil zaten. x4 860k gibi islemci is8nizi gorecektir. tabii elinizde fm2 anakart olduğunu var sayiyorum. eger anakartida alacaksaniz fsrkli seceneklere yonelmelisiniz.
  • hatta son gunlerde herkesin dedigi gibi zen islemcileri bekleyin yeni sistmw kurmak icin
  • Intel pentium g4400
    Msi h110m pro vd
    8gb yada 4gb ddr4 en uygun bellek

Fiyat belirtilmediginden en uygun bunlar secildi pahali gelirse ikinci ele yonelmek gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Intel pentium g4400
    Msi h110m pro vd
    8gb yada 4gb ddr4 en uygun bellek

Fiyat belirtilmediginden en uygun bunlar secildi pahali gelirse ikinci ele yonelmek gerekir

AMD Athlon x4 840

MSI A68HM-P33 V2

Amazondan şimdilik bunları aldım yeni vergi sistemi uygulanmadan alayım dedim!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fena degil guzel olmus bellekde alsaydiniz keske ucuza bulurdunuz ordan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.