Şimdi Ara

amd athlon(tm)1.09ghz overclock yapılıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar amd athlon xp 2500+ bir işlemcim vardı bir bilgisayarcıda windows u yenilettim
    ama beinm işlemci amd athlon(tm)1.09 ghz olarak değişmiş.daha önce 1.83 ghz hızı vardı.
    bilgisayarcıya bu durumu söylediğimde işlemciye dokunmadıklarını daha önce bilgisayarı bana ilk satan yerin
    overclock yaparak amd1.09 luk bir işlemciyi bana amd athlon xp2500+ olarak satmış olduğunu iddia
    ediyor.Şimdi sizce benim işlemciyi değiştirdilermi yoksa bilgisayarcının idda ettiği gibi bana bilgisayarı
    satarken mi ayarlama yaptılar. amd athlon(tm)1.09 ghz bir işlemcioverclock yapılarak bios da xp 2500+ 1.83 ghz olarak gösterilebilirmi. ana kartım asus A7N8x-x serisi 256 mb ddr ram var.
    not: bilgisayar işlemcisi daha önce 45 derecede çalışıyordu hala aynı derecede çalışıyor.

• işlemcin büyük ihtimal barton ve sistem veriyolu 166 olması lazım bu durumda işlemci hızı 166*11= 1.83ghz olur normali bu,
    senin sistemde veriyolu hızı 100 olarak ayarlı olması lazım yani işlemci hızı 100*11=1.1ghz , biostan veriyolu hızını 166'ya çıkar...
  • sen o bilgisayarcının adını ve adresini verde kimse oradan alışveriş yapmasın, üstteki arkadaşın dediği doğru o kafasızların değil
  • Bilgisayarcı lık bakkal dükkanı işletmekle aynı oldu önüne gelen açıyo.
    barton 2500+ o işlemci fsb yi 166 yap
    hatta 200 yap 3200 yassın şaşı olsun bilgisayar
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan42

arkadaşlar amd athlon xp 2500+ bir işlemcim vardı bir bilgisayarcıda windows u yenilettim
    ama beinm işlemci amd athlon(tm)1.09 ghz olarak değişmiş.daha önce 1.83 ghz hızı vardı.
    bilgisayarcıya bu durumu söylediğimde işlemciye dokunmadıklarını daha önce bilgisayarı bana ilk satan yerin
    overclock yaparak amd1.09 luk bir işlemciyi bana amd athlon xp2500+ olarak satmış olduğunu iddia
    ediyor.Şimdi sizce benim işlemciyi değiştirdilermi yoksa bilgisayarcının idda ettiği gibi bana bilgisayarı
    satarken mi ayarlama yaptılar. amd athlon(tm)1.09 ghz bir işlemcioverclock yapılarak bios da xp 2500+ 1.83 ghz olarak gösterilebilirmi. ana kartım asus A7N8x-x serisi 256 mb ddr ram var.
    not: bilgisayar işlemcisi daha önce 45 derecede çalışıyordu hala aynı derecede çalışıyor.

dün akşam teknaloji tv de de böle bir kişi canlı yayında başına galanlari anlattı yoksa osenmisin ?
    senin yapacağın iş sök işlemcini bak üzerine neyin ne anlaşılır

• arkadaşım senin bilgisyarın biosu fabrika ayarlarına geri dönmüş bi şekilde.biosa girip işlemci hızını ayarlaman lazım.166*11 olacak normal hali.
    Bende de aynı işlemci var.oc yaparken işlemci yüksek mhz açmadığı zaman biosa reset attırıyorum ve senin gibi 1.1ghz oluyo sonra ayarlaman gerekiyo tüm bios ayarlarını.Korkma kimse işlemcini değiştirmemiştir.
    Ama değiştirenler de var
  • evvet arkadaşlar aynen dediğiniz gibi benim işlemci barton muş.
    biostan 166 ya getirdim hız 1.83 ghz e çıktı tabiii elemanların suratından düşen bin parça
    şimdi bilgisayarı bana ilk satan elemanların başını ağrıtacam
    bana athlon diye bunu satmışlar.
    peki hızı 200 yapıp 3200 e çıkarırsam işlemciyi yakarmıyız dersiniz?
    teknoloji televizyonunda canlı yayına çıkanda bendim Dr.x e teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Barton çekirdeğin adı, işlemcin zaten athlon, Yani Athlon işlemci Barton çekirdekli..., eğer soğutmanda bir sorun yoksa ramlerin ddr400 ise ve işlemcin takoz değilse 3200+ de sorun çıkmaması gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.