Şimdi Ara

Amd Athlon II X3 460 çekirdek açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakartım gigabayte marka GA-MA785GMTUD2H işlemcimi ise başlıkta yazdım biosta advanced clock calibration ayarını all cores yapınca ekrana görüntü gelmiyor reset atınca tekrar x3 olarak açılıyor sorun ne olabilir ? Benim tahminim anakartımdaki işlemci güç yuvası 8 pin ama güç kaynağımda sadece 4 pin bulunduğundan onu taktım ondan olabilirmi ?

Resimdede belirttim ayrıca güç kaynağım kalitesiz marka everest buda sorun yaratıyor olabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 3 Temmuz 2015; 15:10:27 >

• Lütfen yardım edin çok önemli bir konu
  • İşlemci veya anakartta müsade etmiyor olabili, güncel bios versiyonunun yüklemeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

İşlemci veya anakartta müsade etmiyor olabili, güncel bios versiyonunun yüklemeyi deneyin.

Onu yükledim hocam zaten yine olmadı anakartım çekirdek açabilenlerden benim tahminime göre everest gibi çakma psudan ve anakarttaki 8 pinli girişe tam kablo takılmamasından sizcede olamazmı ? Güç kaynağım bu yorum sizin

• Bilemiyorum, işlemciden ötürü de olabilir. Psu güç olarak kötü durmuyor.
  • quote:

Bilemiyorum, işlemciden ötürü de olabilir. Psu güç olarak kötü durmuyor.

Marka olarak kötü ama bu arada cpu vcore voltajını 1.450 den 1.350'ye düşürdüm bir sakıncası olurmu ?
  • Downgrade voltaj kendi tecrübelerimde pek olumlu işlem yapmıyordu cpunun genel gücü açısından ve forumda benzeri konularda düşük voltajın riskli olabileceğini konuşuluyordu, o.c için programlar ile test ederek deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd Phenom II X4 955 için ...
    15 yıl önce açıldı
    AMD ATHLON II X3 ISI ?-?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Downgrade voltaj kendi tecrübelerimde pek olumlu işlem yapmıyordu cpunun genel gücü açısından ve forumda benzeri konularda düşük voltajın riskli olabileceğini konuşuluyordu, o.c için programlar ile test ederek deneyin.

Hocam 3-4 dkdır voltajı düşürdüğümden beri pc daha sessiz çalışıyor ve işlemcinin ısısı azaldı iyi değilmi bu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.