Beyler cool n' quiet ı kapadım.biostan bus frequency i 215 den fazlaya getiremiyorum.220 yapıyorum kaydedip çıktıktan sonra pc açılmıyo.reset atınca default ayarlar ile yani 2.9ghz olarak açıyo pc yi.215 yapıncada daha 4. dakkadan occt de 48 dereceyi gördüm.sizce problem nedir? bu arada GPU da 750mhz de overlocklu.default değeri 500mhz,bilmem bi etkisi varmı..fakat onuda denedim,gpu overclocku iptal edip bus frequency i 220 ye getirince bu sefer ekran falan geliyo ama windows açılırken mavi ekran vrip reset atıyo.sizce sorun nerde? bu arada occt 14. dakkada sıcaklık 50 derece..o 3.6ghz e max 40 45 derecede stok fanla overclock yaptım diyenler nasıl yapıyolar çok merak ediyorum. ramler patriot 2gb ddr3 1600.(default)
yokmu bi fikri olan?
up up up up up up up
up up up up up up up
ana kartın oc yapmaya uygun olmayan ucuz bir kartsa oc olmuyo oc olacak ana kart temin et asus 875 evo veye gbayt 790 serisi 875 serisi ile güzel oc yaparsın
biliyorum okudum orayı ama orda hep yaptıkları şeyleri anlatmışlar benimle aynı sorunu paylaşan kimse yok o başlık altında.ayrıca 2 gün boyunca cevap gelmedi bu yüzden up yapmak zorunda kaldım konuyu.hala bi çözüm bulabilmiş deilim.kasa soğutmasıyla alakası olabilirmi bunun? kasamda kasayı havalandıran hiç fan yokta..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme