Şimdi Ara

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+ Overclock Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce hiç overclock yapmadım.Ama nasıl yapılacağını biliyorum.400 Watt PSU Biostar TA690G Anakart nvidia 9600 GSO 512 ekran kartı 2x1 Gb KVRD2N6 ram var.Pc'm işlemciye overclock yapmaya uygun mu ?

30 Dk sonra sistem boştakyen sıcaklıklar:

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+ Overclock Yardım !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangar Culeyşıns -- 23 Temmuz 2011; 11:00:54 >

• overclock yaptım 2.2 den 2.47 çıkardım ilk baş 200 den 210 yaptım daha sonra 225 yapayım dedim mavi ekran çıktı +0.37 voltaj verdim şuan gayet iyi çalışıyor ve sıcaklıklarda 3 4 derece oynama oldu.Voltajı fazla vermedim değil mi ?

edit: az önce mavi ekran hatası verdi voltajı +0.50 yaptım ama olmadı pc'm overclock için uygun değil heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangar Culeyşıns -- 23 Temmuz 2011; 14:15:42 >
  • Biraz araştırdım ram in çarpanını azaltmak gerekiyormuş DDR 2 800 mhz ramim var oc a uygun olmadığı için mavi ekran hatası veriyormuş.Bİos a baktım biraz DRAM Confugurations diye bir bölüm var ama ne yapacağımı anlamadım biostar marka anakart kullanan biri yardım etsin
  • up------------------
  • up--------------
  • işlemciniz black edition değil, ht saat hızını fazla arttıramazsınız zaten, yani sisteminiz uygun değil overclock yapmaya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD Athlon 64 X2 5000 Hakkında
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.