Şimdi Ara

Amd Athlon 64 X2 5000+ Black Edition Oc problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta yazdığım gibi bu işlemci ile oc problemim var...
    3.4GHZ ye dayadım ve dahasını alamıyorum. Sistem boot ekranını geçiyo tam windowsa düşecekken siyah ekran geliyor ya orda bi iki saniye durup resetliyor. Sınırı nedir benim yaptığım yanlış birşeyler mi var.

3408 Mhz de çarpanı 16 yapıp fsb yi 213 yapıyorum. CPU voltajı 1.430 a RAM voltajınıda 2.00 a getiriyorum. Tam stabilite alıyorum..
    fakat 16 çarpanla 3500 e geçmeye çalıştığımda (yavaş yavaş 5 fsb vere vere) az önce söylediğim sorunu yaşıyorum. Voltajı 1.508 e kadar çekip denedim kademe kademe sorun hallolmadı. çarpanı düşürüp fsb ile yapmayı denedim yine olmadı sizce sorun nedir?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Diğer bileşenler
    Anakart: Msi K9A2 CF
    Ram: 2*1GB ocz 800MHZ Vista Upgrd
    Ekran kartı: His HD3870X2
    Power: Thermaltake Thoughpower 750W
    İşlemci fanı: Coolermaster ECLIPSE

• Valla 5000+BE ile 3.4 ü gördüysen ve stabil olarak çalıştırabiliyorsan öp de başına koy. Fazla zorlama bence.
  • alla alla ben bi yerde 3.6 stabil diyolardı ona güvenip aldım açıkçası
  • Hava soğutmayla mı 3.6 yapmışlar. Nerde gördün, link verirmisin, merak ettim şimdi.
  • sorun o yine bulamıyorum... benim ısı problemim yok en fazla 46 derece görüyorum hava soğutmayla
  • Kardeşim nasıl sen 16 yaptın orada bence olmaz. Benim kida 13. fazladan fiziksel olarak ekletirdin gibi oluo.
  • yapar 3.6 hyper transportu HT çarpanını 3X yap. Ramlarınde MHZ' ini manuel ayarla 667 yap.. Sonra birde voltajı 1.425 yada 1.450 yap
    öyle dene..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD Athlon 64 X2 5000 Hakkında
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.