Şimdi Ara

AMD ATHLON 64 X2 3600+ AM2 için overclock fan tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar

    AMD - ATHLON 64 X2 3600+ AM2
    ABIT - KN9 ULTRA

    var sistemde bunlara uyumlu olabilecek oveclock için elverişli ve sessiz hangi fanı tavsiye edersiniz? Ben BlueOrb veya RubyOrb düşünüyorum ama sizin tavsiyelerinizi neler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrsah86 -- 12 Ocak 2007; 15:29:20 >



  • bende ac frezer 64 pro var. çok güzel soğutuyor ve sessiz sedasız çalışıyor. işlemcim x3800+ am2 overclocklu halde çalışıyor. oyunlarda 25 dereceyi geçmiyor. bende senin gibi blueorb çok düşündüm ve yapısı büyük geldi ve herhangi bir parçaya değer diye almadım.
  • bende thermaltake tower112 var. bakır. ben memnunum. overclocklu halde, 25-26 dereceyi geçmiyor. ama o zaman bu ninja çıkmamıştı. hemen hemen aynı yapya sahip, ama daha üstün bi tasarıma sahip ninja. bence onlardan al. eğer kendinden fanlı modellerden alırsan, fanı bozulunca atıcaksın gibi geliyor. ben Allahın izniyle uzunca bir süre kullanmayı düşünüyorum tower112yi. fanı bozulunca fanını değiştirebilirim. universal takma aparatları var.

    aldığın soğutucuyu arctic silver ile kullanmanı tavsiye ederim. normal silikon macunları kullanma. ben oldukça farkettiğini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.