Şimdi Ara

AMD APU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Ben FX6300 kullanıyorum fakat amd FM2+ soketine doğru gidiyor, Asus bile AMD için FM2+ Republic Of Gamers serisini çıkarttı, fakat dediğim gibi APU destekliyor sadece. Ben şunu merak ediyorum.

Diyelim ki APU destekli bir işlemci aldık bu anakart ile birlikte, fakat yarın GPU yetmeyince harici bir ekran kartı taktığımız zaman ondan görüntü alırken, o işlemcinin içindeki görüntü birimi yine çalışmaya devam edip sisteme yük bindirecek mi?
    Yoksa ben hariciyi bağlayınca otomatik olarak APU içindeki görüntü birimi devre dışı mı kalacak?

Şimdiden teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara.

• Ayrı kart taktığınızda, dahili grafik birimi elbette devre dışı bırakılabilir.
  • EXcom_Zkko kullanıcısına yanıt
    Ayriyeten bir işlem yapmam mı gerekiyor yani?
  • Hayır gerekmez. Otomatik olarak devre dışı kalacaktır.
  • EXcom_Zkko kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim.
  • _ELNINO_ kullanıcısına yanıt
    Amd ve üreticiler apuya yönelselerde içinde gpu barındıran apu işlemciler emin ol fx6300 e biras zor yetişir. Anca içinde gpu bulunmayan işte bekleniyor athlon x4 860k gibi cpular iş yapabilir ki genede pek düşünmüyorum yakın zamanda biras zor gibi
  • peki bu APU larda crossfirex benzeri bir yapılanma oluyormu? oldu da apulu sisteme 280x gibi bir ekran kartı takılınca performans artışı oluyormu? yoksa işlemci limitine mi takılıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD Ryzen 5 3600XT
    13 sa. önce açıldı
    intel i5 eşdeğer amd işlemci ?
    11 yıl önce açıldı
    [SATILDI] AMD AM4 SİSTEM
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tyler_durden kullanıcısına yanıt
    Apunun içindeki gpu r9 280x ile cf olmuyor ( Şu an a10 7850k daki durum bu max r7 250 ile).Şu anki en güçlü a10 7850k apu bile r9 280x taktınmı darboğaza uğrar max r9 270x falan takılır sanırsam o cpuya biras ocleyip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Amd ve üreticiler apuya yönelselerde içinde gpu barındıran apu işlemciler emin ol fx6300 e biras zor yetişir. Anca içinde gpu bulunmayan işte bekleniyor athlon x4 860k gibi cpular iş yapabilir ki genede pek düşünmüyorum yakın zamanda biras zor gibi

Bence de gereksiz bir şey. Ona yapacağı yatırımı normal işlemcilerine yapsa daha ileri gider.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.