AMD APP SDK Runtime yüklüyorum yüklüyorum olmuyor sürekli başarısız diyor ekran kartı msi r5770 hawk niye böyle bi sorun oluyor
kimse yardım etmeyecek mi
Kartın çift kayar nokta hesaplama özelliği yok, bilmiyorum belki ondandır.
quote:
Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan
Kartın çift kayar nokta hesaplama özelliği yok, bilmiyorum belki ondandır.
dediğine baktım kart için şu yazıyor
HD 5700 serisinde, kayar nokta hesaplama işlemleri için çift hassaslık (Double Precision) yok. Bu destek eski HD 4800 ve HD 4700 serisinde varken, HD 5700'de neden yok, bilemiyoruz. Bu fark normalde oyun, multimedya işiyle uğraşacak kullanıcıyı ilgilendirmeyen, ancak ekran kartı kullanarak bilimsel hesap vs. yapacakları ilgilendiren bir durum. Sanıyoruz ki AMD, GPGPU (grafik işlemcisinin genel amaçlı hesaplamalarda kullanılması) tipi kullanım için HD 5700 değil de HD 5800 serisini öne çıkarmak istiyor.
peki 12.4 yüklememe rağmen 12.3 gözüküyor ama 12.4 ün herşeyi yüklü sadece o kayar nokta için gerekli program yüklü değil yinede 12.4 mü oluyor çünkü herşeyi yüklü 12. 4 ün sadece bu amd app sdk runtime yok
peki 12.4 yüklememe rağmen 12.3 gözüküyor ama 12.4 ün herşeyi yüklü sadece o kayar nokta için gerekli program yüklü değil yinede 12.4 mü oluyor çünkü herşeyi yüklü 12. 4 ün sadece bu amd app sdk runtime yok