Şimdi Ara

AMD AM3+ OC için Chipset - Soğutucu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar FX AM3+ için en stabil OC değerlerini verebilecek anakart chipseti hangisidir ?

970
    990FX

Birde mesela İntel 1150'den 1151'e geçtiğinde 1150 soğutucuları 1151'e oluyordu. Acaba AM4 standardı aynı şekilde olur mu ?

• Black_Ang3l B kullanıcısına yanıt
    Chipsetten ziyade vrm daha önemli. Resmi olarak 220w işlemci desteği veren anakartları tercih etmeniz iyi olacaktır. Yanlış hatırlamıyorsam soğutucu uyumluluğu aynı olacaktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Chipsetten ziyade vrm daha önemli. Resmi olarak 220w işlemci desteği veren anakartları tercih etmeniz iyi olacaktır. Yanlış hatırlamıyorsam soğutucu uyumluluğu aynı olacaktı.

VRM derken ? Ben şu zen çıkıp rayına oturana kadar AM3+ takılmak istiyorum. Şu zamanda sıvı soğutucu ile AM4'e yatırım yapmış olurmuyum ?
    VRM derken işlemciye güç veren elemanlar mı ?
    Evet cpuya güç veren transistörleri kastediyorum. Eğer yeni alacaksanız işlemci, anakart, ram üçlüsünden hiçbirini am4 de kullanamazsınız. Soğutucuya gelirsek net konuşmam doğru olmaz. Aklımda kaldığı kadarıyla uyumlu olacak, olmazsa sıkıntıya girmenizi istemem.

Edit: Thermalright am4 soğutucular am3 lerle uyumlu olacak demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Sergeant -- 8 Ekim 2016; 10:53:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Evet cpuya güç veren transistörleri kastediyorum. Eğer yeni alacaksanız işlemci, anakart, ram üçlüsünden hiçbirini am4 de kullanamazsınız. Soğutucuya gelirsek net konuşmam doğru olmaz. Aklımda kaldığı kadarıyla uyumlu olacak, olmazsa sıkıntıya girmenizi istemem.

Yok eğer uyumlu olmazsa ucunda ölüm yok. OC ile yakana kadar suyunu çıkarana kadar devam ederim.
    Zaten AM4 ile DDR4'e geçiliyor. RAM geçemeyiz ama soğutucu geçilseydi iyi olurdu. AMD Facebook'tan iletişime geçmeye çalışacağım. Cevapların için teşekkürler.
    Hocam mesajı editlemistim. Thermalright uyumlu demiş. O yüzden mevcut soğutucuları için yeni aparat çıkarmayacaklarmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.