Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (685. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Betta_54 , nmckn Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.077
Cevap
187
Favori
1.337.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 683684685686687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21.2.3'e döndüm tüm sorunlar düzeldi.Kart arızalandı sanmıştım  Dün gece 10 a yakın kilit yedim MW2019'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FA5T -- 30 Mayıs 2021; 16:33:37 >
  • Bende Durduk yere Masaüstünde Kilit Yiyorum son sürücülerde Wattman hatası falan veriyor Oyunlara Girdiğimde stabil çalışan bir sürücü Önerebilirmisiniz Şuan 21.2.3 donucem

• Beyler 21.5.2 sürümüne geçtiğimden beri inanılmaz derece de sorunlar ile karşılaşıyorum. Oyun, program vs. farketmeksizin crash yada wattman arızası veriyor. Şundan 1 - 2 ay öncesine kadar hiç bir problem yoktu. Bu sorunu yaşayan var mı başka.? Şuanda 21.4.1 sürümüne geri geçiyorum. İnanılmaz bıktırdı hatalar.

Ekran Kartın RX560 4 GB şu 3 hatayı tam 3 dakika içerisinde Lol ara yüzünde yedim  

• 21.5.2 sürümünde iki defa durduk yere PC siyah ekranda kaldı reset atmak zorunda kaldım bende 21.2.3'e döndüm şu an sorunsuz kullanıyorum. Daha önce sürücülerde sorun yaşamıyordum ama bu son sürüm sıkıntılı çıktı.

• AMD sosyal medya hesaplarında FidelityFX Super Resolution'ın 22 haziranda kullanıma sunulacağını açıkladı. Açıklamadaki bence en önemli ifade "neredeyse tüm ekran kartlarıyla uyumlu" kısmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd kral 1060 ile göstermiş eski kartlar da hayata döndü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu nasıl oluyor, yani rx 570 kartımla bile kullanabileceğim bir özellik mi oluyor. Tabi oyunların desteklemesi de ayrı bir olay.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

100'den fazla GPU ve CPU (APU büyük ihtimalle) destekleniyormuş. Halihazırda 10'dan fazla oyun stüdyosu ve motoru tarafından da kullanıma hazır olduğu belirtilmiş.

Edit: Maalesef sadece sürücü bazlı bir özellik değil, oyun tarafından da desteklenmesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-994965FA4 -- 1 Haziran 2021; 10:22:17 >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Evet rx 500 serisi kartlar ile de kullanabilecekmiş. Oyunların da desteklemesi gerek. Bedavadan fps artışı, 4 tane görüntü kalitesi seçeneği var. Bu seçeneklere göre fps artışı değişiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mert1907 kullanıcısına yanıt

Şuan durum ne hocam. 21.4.1 sürümüne geçtim bende orada da mavi ekran verdi yada tekrardan crash verdi. Ona göre bende 21.2.3 sürümüne geri döneyim.

• kalite modunda fazla bulanık gibi gözüküyor. Üstelik fsr kapalı görselde bile hareket bulanıklılığı da var ilginç bir resim ama daha ilk sürüm olması nedeniyle daha da gelişecektir tıpkı dlss 1.0 da olduğu gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • As a result, the technology can be used not only on recent AMD Radeon RX 6000 series cards, but also the RX 5000 series, RX 500 series, and Vega series. Meanwhile, though it won’t be officially supported to the same extent on NVIDIA cards, according to AMD FSR will work (on day one) on NVIDIA cards going back as far as the Pascal-based GTX 10 series (which pre-dates DLSS support). In fact about the only modern graphics hardware not supported at this point are the current-generation game consoles; AMD may get there one day, but for now they’re focusing on the PC side of things. Baya destek sağlanmış kartlara 500 serisi kartların ömrü 2 yıl daha uzadı bu şekilde inşlh warzone gibi oyunlara destek gelir en kısa zamanda

• SincapReyiz kullanıcısına yanıt

Aslında ben 21.4.1'de de sorun yaşamamıştım ama 21.2.3 bence daha stabil bir sürücü. Forza Horizon 4' de oyun bana daha akıcı geldi mesela 21.2.3'de.

Dediğiniz sürümü bende deneyeceğim. Kaç gündür illallah ettim artık. İş sonrası kafa dağıtmak için iki oyun oynayamaz oldum.

Ben çok oyun oynayan birisi değilim aslında oyunlarda pek problemim yok ama son sürücü de iki kere durduk yere siyah ekran verip PC kitlenince reset atmak zorunda kaldım. İşin ilginci sürücü kendisini kaldırıyor resetten sonra. Şimdilik 21.2.3' de duruyorum şu ana kadar sorun yaşamadım.

Sadece oyunda değil ki problem :) Herhangi bir uygulamada reset attırıyor yada crash veriyor PC. Windows gpu driver uyuşmazlığı hataları havada uçuyor. Belki düzelir bir umut.

Oyun oynayamıyorum dediğiniz için dedim onu :) Bende siyah ekran sorununu oyunlarda değil de masaüstünde iken aldım zaten.

:) fena patladık bir driver yüzünden ya bakalım

• 21.2.3'de sorun yok ancak performans sorunu yaşadım.21.3.1 whql yükledim Modern Warfare 2019'da yağ gibi akıyor.En son WHQL çıkmadan ve yorumlarda sorun yok mesajlarını görmeden güncellemeyi düşünmüyorum.

• Son güncellemeden sonra aşağıdaki hatayı alıyorum arkadaşlar. Neden olabilir bu daha önce hiç bu watman hatası aldığımı hatırlamıyorum ama 1 haftaya yakındır bu hata gözüme çarpıp duruyor nedense. oyunlarda vs hata almıyorum bu arada sadece bildirim olarak geliyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 2 Haziran 2021; 22:9:33 >
  • 
Sayfa: önceki 683684685686687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.