Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
17.041
Cevap
184
Favori
1.335.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu son sürücünün radeon settings versiyonu bumu acaba?

Radeon Settings Version
    2018.1130.1050.19499
  • vay arkadaş o kadar şey yazdım bir tane yardımcı olan olmadı ya :(
  • Slymn Z. S kullanıcısına yanıt
    AMD’nin yayınladığı bug içermeyen stabil sürüm şuan 18.9.3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Packardbell ls44hr laptop var. Sitesindeki 8senelik sürücüleri yüklendiğimde hdmı de ses de aktarılabiliyor.Ama güncel sürücülerde ses hdmı den aktarilmiyor. Hdmı ses açtığımda Windows kaynak meşgul hatası veriyor. Diyeceksiniz eski sürücüleri yükle bu seferde Windows 7 saçma sapan hatalar veriyor.Ne yapabiliriz?
    Ekran kartı hd6650m ve işlemci Intel 2610

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souledge -- 14 Aralık 2018; 21:36:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slymn Z.

Yokmu yardımcı olacak :( r9 380 kartına en stabil uygun performansı ıyı hangı surum ne onerırsınız? :(
    Buyrun

https://drivers.amd.com/drivers/win10-64bit-radeon-software-adrenalin-edition-18.9.3-oct5.exe
  • quote:

Orijinalden alıntı: souledge

Packardbell ls44hr laptop var. Sitesindeki 8senelik sürücüleri yüklendiğimde hdmı de ses de aktarılabiliyor.Ama güncel sürücülerde ses hdmı den aktarilmiyor. Hdmı ses açtığımda Windows kaynak meşgul hatası veriyor. Diyeceksiniz eski sürücüleri yükle bu seferde Windows 7 saçma sapan hatalar veriyor.Ne yapabiliriz?
    Ekran kartı hd6650m ve işlemci Intel 2610
    Amd hd7000 serisinden öncesine sürücü çıkarmıyor yapabileceğiniz şu olur eski sürücüyü kurarsınız daha sonra yeni sürücüyü yüklerken özel yüklemeyi seçip hdmi sürücüsünü yüklemesini engellersiniz hdmi sürücüsü eski kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Aralık 2018; 22:17:37 >
  • çok teşekkürler arkdaşlar deneyip yorumlarım buraya iyi forumlar.
  • Arkadasların dedıgı versıyounu ındırdım temız kurulum yaptım ancak yıne tam ıstenılen performansı alamıyorum. cs go pub g tarzı oyun oynayan arkadslar varsa steamdan eklessek su amd ekran ayarlarında yardımcı olabılıcek varmı ?
  • Slymn Z. S kullanıcısına yanıt
    Demekki pc istenilen performansı veremiyor çünkü yapılması gereken herşeyi yapmışsınız işlemci nedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Radeon Overlay çok buglı bu sürümde.
    masaüstünde açılmaya başladı bende oyunda açılmıyor masaüstünde açılıyor overlay
  • işlemcim i7 16 gb ram var yanı makına gayet iyi bir makına daha 1 ay once cok stabil performasn alıyordum hıc sorunum yoktu son 2 3 guncellemeden sonra skıntı yasar oldum :( anlamadm ya valla delı olcam bu amdye
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

masaüstünde açılmaya başladı bende oyunda açılmıyor masaüstünde açılıyor overlay

Alıntıları Göster
    Bendede aynı şekilde. Oyunun değil masaüstünün FPS'ini ölçüyor

• Celonfix kullanıcısına yanıt
    Ctrl+Shift+O(harf) 'yu deneyin. Overlay menüsünü açmadan doğrudan metrikleri gösteriyor.

• Daha önce denemiştim olmamıştı. Şuanda işe yaradı.Teşekkürler :)
  • Merhaba arkadaşlar 290x kullanıyorum 390x biosu flaşladım ekran kartı 10 derece daha serin çalışmaya başladı sizce neden öyle oldu acaba gücünü mü azalttım bilmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slymn Z.

işlemcim i7 16 gb ram var yanı makına gayet iyi bir makına daha 1 ay once cok stabil performasn alıyordum hıc sorunum yoktu son 2 3 guncellemeden sonra skıntı yasar oldum :( anlamadm ya valla delı olcam bu amdye

Ama size linkini verdiğim sürücü son 2–3 güncellemedende daha öncesine ait 2ay önceye hatta, yani sorun ekran kartı sürücüsünde değil haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 15 Aralık 2018; 5:40:55 >
  • Anladım tesekkurler sanırım sorun ekran kartı ince ayarlarında Control Center daki ayarlardan gibi geliyor. Onlarıda cs ve pub g ıcın en ıyı ayarları nasıl yapıcam tam bılemıorm bılen arkadslar varsa o konudada yardımcı olurlarsa cok sevınırım ayarları nasıl yapmam gerektiği hakkında bilgi verebilcek.
  • Fatic kullanıcısına yanıt
    390x sizin kartınızdan 1 nesil daha üst olduğu için muhtemelen çekirdek hızlarını daha düşük voltajla elde edebiliyor.Kısaca Gpunuzun saat hızı artarken(oc) aynı zamanda sizin kartınıza uyan daha düşük voltajları kullanıyorsunuz.Yarım saat Aida 64 stress testine sokun.Performans kaybı yada hata vermezse sizin için çok iyi olmu hocam

• Vengace V kullanıcısına yanıt
    hocam çekirdek hızlarında herhangi bir sorun yok gpuz kontrol ettiğim zaman hiçbir şey değişmemiş ama atiflashtan kontrol ettiğim zaman biosum değişmiş,furmark yaptım 20dk bir sorun olmadı birde aidayı deneyeyim.
  • Fatic kullanıcısına yanıt
    sıkıntı yok o zaman hocam daha düşük voltajla çalışıyor kartınız.Biraz baktım herkes aynı şeyleri söylemiş kartınız daha serin çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.