Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.035
Cevap
184
Favori
1.334.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nvidia'dan yanmayan donanım, amd'den can yakmayan yazılım bekliyoruz.ikisini birden yapabilen bir firma çıkmadı intel diyorlar benim umudum var ama illa ki onun da bir kusuru olacaktır.çok pahalı olacaktır ve nvidia kadar hızlı olmayacaktır ama kafa rahatlığı başka bir şey.2013'ten beri intel ssd kullanıyorum kafam rahat ama nedir 550 500 değil.önemli değil zaten anlamıyorsun farkını.3.5 gb evo 970 taktım uçmadım yani.1gb adata da taktım diken üzerindeyim uçtu uçacak diye çünkü bir kere fazla oc yapmışım iptal oldu girilmedi falan dedim aha gitti.oc'yi geri alınca düzeldi ama ben intelle de 5 sene fx'le fazla oc yaptım arıza çıkarmadı.bu durumda adata yerine x470 anakart teknolojisini de suçlayabiliriz 2 m2 takınca sapıtma gibi ama demek istediğim rahat rahat kullanabilmeliyiz şu donanımları hız peşinde koşmak yerine.
  • Arkadaşlar ekran kartı sürücüsü ve amd chipset sürücüsünün çakışması yada uyumsuz olması gibi bi durum olabilir mi? Yada vga sürücüsünü kurduğumuz zaman amd chipset sürüsünü de beraberinde kurmak gereklimidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dribblingmaster -- 3 Aralık 2018; 15:5:44 >
  • 18.12.1 Sürücüsü stabil mi deneyen kullanan var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18.12.1.1 yayınlanmış, gelen tek yenilik yakında hizmete girecek olan "Epic Games Store" desteği. Steam tarzı bir online oyun satış uygulamasının ne gibi bir GPU desteğine ihtiyacı olur anlamadım ama AMD üşenmemiş vermiş.
  • 18.12.1.1 yüklesem ekran kartı havaya uçmaz dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrecoB

Bu sorunu sadece 2 programda yaşıyordum; Steam ve Chrome. Önceki mesajlarda bir arkadaşın önerisi üzerine donanım hızlandırmayı kapattım. Zaten araştırınca yabancı forumlarda da aynı çözümün önerildiğini gördüm. Şu anlık bir sorun yok ama daha birkaç gün oldu. Çok nadiren olan bir sorundu zaten, bir daha olacak mı bilinmez...
    yeni optional sürücüde artifactlar çözüldü mü ?
  • Bence bu ay yayınlanacak olan özel sürücüyü bekleyin derim, onu nasılmolsa birçoğumuz kurmak zorunda kalacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

18.12.1 Sürücüsü stabil mi deneyen kullanan var mıdır?
    Sıkıntı çıkartmadı şimdilik,Asus Strix Vega 64 U.v ve bellekler O.c,Quake Champions sıkıntısız.
  • Halen 18.10.1'deyim. Yıl sonuna doğru çıkacak olan yeni sürümü bekliyorum sürücüyü güncellemek için.

Donanım hızlandırmayı kapattığımdan beri 1 hafta geçmiş daha hiç denk gelmedi. Ama ayda 3-5 kere olan bir şey olduğu için bir süre daha test etmek gerek.
  • FrecoB kullanıcısına yanıt
    ben tekrar açtım bakalım olacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

yeni optional sürücüde artifactlar çözüldü mü ?

Alıntıları Göster
    artifact dediğiniz olay aşağdaki resimde olduğu gibi mi ? hareketli objlerde gölge gibi şeyler oluyor. resimdeki adam elini hareket ettirirken kahverengi gölge oluşuyor bu olay sadece google chromda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 6 Aralık 2018; 21:59:25 >

• deta53 kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir şeyden bahsediyoruz hocam:

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)
  • kapadım tekrar mal mal donmaya başladı sayfalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrecoB

Şöyle bir şeyden bahsediyoruz hocam:

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)
    evet bazen yeşillenme oluyor resimdeki gibi değil ama video izlerken anlık yeşillenme olup kayboluyor. demekki sürücü kaynaklı 18.12.1 deyim.

• Humboldt H kullanıcısına yanıt
    Benim HD7850'de gitti valla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet araştırdığımda bu konuya da rastlamıştım. Aslında sadece Chrome'da olmuyor, en azından durum bende öyle değil. Örneğin Steam'de de yaşıyordum, hatta önceki sayfalarda örnek bir görsel koydum. Donanım hızlandırmayı Chrome, Steam üzerinde ayrı ayrı kapattığımdan beri bir sorun yok şimdilik. Bugün Spotify ayarlarını karıştırırken Spotify'da da HW acceleration ı deaktif ettim lakin bugüne kadar bu soruna Spotify'da hiç denk gelmemiştim.
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    18.12.1 (29.10.2018) güncellemesi mi?

10 dk zor oynadım oyunu gözlerini yumdu kart.

Hepsiburada`ya gönderdim ama onlar da sağolsun 5 iş günü depoda yatırdılar. Bugün bana gelmişler ürünü sizin Asus`a göndermeniz gerekiyor diyorlar.

Geçmiş olsun. Başka kart takıp amd sürücüyü ddu ile silmeme rağmen görüntü alamamıştım. Zaten fotoğrafta da gpu nun olduğu yerdeki aksamların sarılaştığı belliydi büyük ihtimal gpu yandı bende.
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Sizin zarar daha büyük. Geçmiş olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

AMD Adrenalin Edition 18.12.1.1

Destek
    /*Epic Games Store

Bilinen Hatalar
    /*Some systems running multiple displays may experience mouse lag when at least one display is enabled but powered off.

/*Assassin’s Creed™: Odyssey may experience a game crash at certain locations of the game on Windows®7 enabled system configurations.

https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-18-12-1-1

• Son sürücülerde pc uyku moduna girip çıktıktan sonra özellikle resimli, videolu internet sayfalarında ekran bir gidip geliyor. Opera tarayıcıda bu sorunu yaşıyorum. Ama problem pc eğer uykudan uyandıysa oluyor. Kart r9 280.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.