|
AMD Adrenalin 26.6.1 sürücüsü kullanıma sunuldu: İşte yenilikler
1 Mobil
-
-
AMD driver güncellemesini yüklemeye korkuyor insan. 9070xt bile geçen bir sorun yaşadım, ekran gidip geliyordu. Güvenli modda temiz bir kaldırma sonrası baştan kurdum öyle düzeldi. Şu saatten sonra alacak olursam Nvidia dışında ekran kartı almam.
-
Nvidia candır al kafanı rahat etsin nvidia amd alırsan tımarhanelik olursun resmen güncellemeyi yüklerken ekran donup kalıyor duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
9070Xt var kayınçoda , BF6 oynuyor birden ekran kararıyor pc kapatmadan geçmiyor pc açılınca AMD bütün driveler silinmiş oluyor :)
AMD severim ama Malesef yıl 2026 halen mi halenn
_____________________________ -
4 senedir 7900xtx kullanıyorum. 2 senedir kardeşim 9070xt kullanıyor. 1 tane bile sorun yaşamadım. Siz neler yaşamışsınız öyle. Şaştım kaldım. Bence ya kurulumunuzda sıkıntı var yada kartın kendinde. Yani burada amacım AMD yi savunmak değil. Hani böyle şeyler yaşanıyor olsa hepimiz yaşardık. Etrafımda onlarca insan var 7900xtx 7800xt 6700 9070xt kullanan. Hepsine de ben aldırdım. Bir tanesi bile dönüp te " kardeşim yıldım vs " diye bir geri dönüş yapmadı.
-
Oyun ortasında donan bilgisayar baştan başlayınca sürücünün silinmesi çok garip bir hadiseymiş açıkcası.
1 kere bile böyle bir sorun yaşamadım. Etrafımda da kimse yaşamadı. Bana bu sorun daha çok kurulum hatası yada yazılımsal başka bir sorun olduğu yönünde gibi geliyor. Belki dahili GPU ile çakışıyor olabilir harici GPU sürücüsü. Bios update yapıp biostan dahili GPU varsa onu kapatmayı deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daadsy -- 5 Haziran 2026; 21:41:45 >
-
B460 Anakart ta 10400f ile kullanıyor sistemi , herşeyi denedim olmadı AMD son 26.6.1 yükledi şuan sorun yok diyo bakalım ilerleyen zamanda ne olsun
_____________________________ -
Birde chipset sürücülerini güncellesin mutlaka. 10400f de zaten dahili gpu yok. Umarım bu sürüm ile sorunu düzelir ama bana halen sürücü sorunu değilmiş gibi geliyor. Ya windows kurulumunda bir sıkıntı olmuş yada başka bir yazılım veyahut sürücü ile çakışma yaşıyor.
-
Amd de sorun yaşayanlar eksik pc deneyimi olanlarda da çok oluyor, sorunu kendisi çözemiyor çünkü, temiz bir kurulum yapamazsanız sorun devam eder. Bf1 ve bf5 de donma yaşıyordum 9060xt de, güvenli modda kurulumu yaptım, sadece interneti bile kapatmazsanız bu sorun devam ediyor. O küçük detaylar bile sizi bunaltabilir. Windows nvidia ya daha optimize çünkü. Bu nvidianın iyi olduğu algısına sebep oluyor. İyi olsada fiyatıda o kadar kötüdür. :)
-
Muhtemelen driver yüklendikten sonra Windows update ile uyumsuzluktan dolayı Windows onu silip başka bir driver yüklemeye çalıştığından dolayı siliniyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Oda mümkün. Microsoft o hatayı da kabul etti. Windows 11 kafasına göre sürücü silebiliyor.
-
Bayadır bende sorunlar yaşıyordum ama benim pc 3-4 yıldır format görmedi. Gtx1080 den rx7700xt ye geçtim ozaman bile sadece driver sildim yükledim ama hiç sorun yaşamamıştım. Son 6 aydır oyunlarda ciddi stuttering donma kasma crash alıyordum. Hiçbir adranalin özelliğini açamıyordum 15fpslere düşüyordu. Araştırdım bişeyler denedim olmadı. Gta5 herşeyi yapmama rağmen 110fps geçmezdi. Bugün hızlı format attım ulan dünya varmış. gta fps boost açınca 260lara çıktı %1 230-240 geziyor. acc evo tam zulümdü oda düzeldi. Valla hızlı format gibisi yokmuş ya.
_____________________________ Ryzen 5600X - Corsair H45 - Gigabyte X470 Aorus - Evga Gtx 1080 Sc - Evga G3 850W - Geil Evo X 8x2 3000mhz - Samsung LC24FG73
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt