Şimdi Ara

AMD A6 Performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben eski sisteme bir şeyler yapayım dedim olmadı elimde fazla bütçem de olmadığından geçici olmak kaydıyla apulara yöneldim (gpu su max 1 sene kullanılacak sonra sadece işlemci olarak kullanılacak ) size sadece şunları soracağım a6 6400k ve 5400k oyunlarda nasıl yani gta 4 ve battlefield 3 ü low da akıcı oynatabilir mi ? Ve bir de işlemci olarak performansı nasıl olur (oyunlarda ve günlük kullanımda) ?

Şimdiden teşekkürler.

• A8 den altına bakarsan dediğin oyunlari zor oynarsin çünkü a8 ve üstü 4 cekirdekli islemci var ama ben olsam fx 6100 almani öneririm çünkü sonra gpuyu kullanmicam demisin ozaman apu almanın mantığı yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende fx almayı düşündüm ama ekran kartı olmayınca ne yapıcaz.
  • Yani idareten bir 250 liralikda bı e.karti alirsin sonra bı tane daha alıp cf yaparsın uçar pc

• quote:

Orijinalden alıntı: hazard98

Bende fx almayı düşündüm ama ekran kartı olmayınca ne yapıcaz.

Bazi anakrtlarda onboard ekran karti var msi760g de var mesela

• Hocam onlarla oyunu oynamasan daha iyi ama seni idare eder sonra alıcım dersen karti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kagansan hocam onboard görüntü 760GM-P21 de var mı ? (Ayrıca usb ve pci 3 lü 150 tl altında am3+lı kart tavsiyelerinizi de alabilirim)

Ekran kartı için param malesef yok daha sonra zaten önerileriniz için konu açarım.
  • quote:

Kagansan hocam onboard görüntü 760GM-P21 de var mı ? (Ayrıca usb ve pci 3 lü 150 tl altında am3+lı kart tavsiyelerinizi de alabilirim)

Ekran kartı için param malesef yok daha sonra zaten önerileriniz için konu açarım.

Pcie 3 lu tek amd anakrt asus saberbooth onund a fiyatzi yuksek onboard gorunru olupta usb 3 lu anakartta piyasada yok malesef.760g de onboard goruntu var

• KaGaNSaN K kullanıcısına yanıt
    o zaman fx-4100 alırsam 760gm-p21 alacağız gibi görünüyor
  • quote:

Arkadaşlar ben eski sisteme bir şeyler yapayım dedim olmadı elimde fazla bütçem de olmadığından geçici olmak kaydıyla apulara yöneldim (gpu su max 1 sene kullanılacak sonra sadece işlemci olarak kullanılacak ) size sadece şunları soracağım a6 6400k ve 5400k oyunlarda nasıl yani gta 4 ve battlefield 3 ü low da akıcı oynatabilir mi ? Ve bir de işlemci olarak performansı nasıl olur (oyunlarda ve günlük kullanımda) ?

Şimdiden teşekkürler.

a6 6400k ve uygun bir fm2 ile her iki oyun low da akıcı açacaktır. Üstüne birde ikinci elden bulursanız hd 6670 ile 1 sene idare edersiniz. Ancak işlemciyi kullanmaya devam etmek isterseniz a8 6600k ya yönelin. 4 çekirdekle daha uzun süre iş görür.

fx 6100 veya 4100 e hiç bulaşmayın derim alacaksanız fx 6300 alın. Fx alırsanız Am+3 anakart üzerinde dahili hd4200 serisi var fakat çok eski oyunlar dışında görüntü vermelik.

A8 in günlük performansı yeterli A6 nın herhangi bir sıkıntı yapacağını sanmam. Oyunlarda yüksek ayar açmadığınız sürece akıcılığı sağlayacaklardır. Fx 6300 da her ikisinden daha iyi bir işlemci ama anakarttaki dahili ile 1 sene idare edilir mi derseniz en azından ben A8 i tercih ederdim.

• elmaaarmut kullanıcısına yanıt
    sağ ol yorum için ancak fx-6100 ve 4100 ü neden eleştirdiğinizi sorabilirmiyim ?
  • quote:

sağ ol yorum için ancak fx-6100 ve 4100 ü neden eleştirdiğinizi sorabilirmiyim ?

Fx 4100 ve 6100 yerine A8 i tavsiye ederim. Birinci nedenim A8 diğer iki işlemciye görede yeterli bir performansın yanı sıra bahsettiğiniz oyunlar için düşük ayarlarda (siz low da ok demişsiniz 1 sene) yeterli bir gpu içeriyor. İkinci nedenim watt başına verdikleri performans daha tatminkar ve bir eski seriye göre fx 4100 de olduğu gibi aynı saat hızında daha düşük değil daha yüksek performans gösteriyorlar. Buda fazladan overlock potansiyeli ile fazladan performans demek benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmaaarmut -- 15 Ekim 2013; 0:32:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.