Bildirim
AMD A6 5400K SOKET FM2 3.6GHZ 1MB CACHE 32NM İŞLEMCI + HD7540D GPU işlemci nasıl?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: auronus
AMD A6 5400K SOKET FM2 3.6GHZ 1MB CACHE 32NM İŞLEMCI + HD7540D GPU işlemci ve GPU'su ev ofis için yeterli gelirmi?
oyun oynamıyorum. 2k 4k videoları takılmadan oynatır mı?
2 k oynatır 4 k için bi a8 alın derim -
ama intelin ivy bridge GPU'ları tüy siklet performanslı olduğu halde 4k için tasarlanmış. bu işlemci oyun testlerinde 4-5 kat daha güçlü nasıl oynatmaz anlamadım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auronus -- 8 Eylül 2013; 18:21:31 > -
quote:
ama intelin ivy bridge GPU'ları neredeyse üçte bir performansı olduğu halde 4k için tasarlanmış. bu 3 kat daha güçlü nasıl oynatmaz anlamadım?
öyleyse oynatır ne biliyim full hdnin 4 katıolunca
-
quote:
AMD A6 5400K SOKET FM2 3.6GHZ 1MB CACHE 32NM İŞLEMCI + HD7540D GPU işlemci ve GPU'su ev ofis için yeterli gelirmi?
oyun oynamıyorum. 2k 4k videoları takılmadan oynatır mı?
oynatır . -
pek işlemciyi genel performansı açısından tavsiye edermisiniz? bu fiyat kategorisinde bu işlemci ev bilgisayarı için iyi bir seçenek olurmu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auronus -- 8 Eylül 2013; 18:40:51 > -
quote:
pek işlemciyi genel performansı açısından tavsiye edermisiniz? bu fiyat kategorisinde bu işlemci ev bilgisayarı için iyi bir seçenek olurmu?
Oyunlarda pek bir per. Alamazsınız apu olduğundan dolayı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zin6zinzin6
Aslında Intel işlemciler bu tarz işler için daha başarılıdır. Fiyat olarak makul bi örnek;
http://www.eksenbilgisayar.com/Store/ProductDetails.aspx?productID=96518
ohoo sen naaptın o fiyata her işlemci alınır. ben 135 tl lik işlemcinin fiyatına yakın daha uygun işlemci varmı diye sordum. -
Videolarda sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.Donanımsal video hızlandırıcılara sahip. -
Filmi ekran kartına çözdüreceksin işlemciye değil. Video oynatma konusunda da ekran kartının performansının hiç bir önemi yok. UDV denilen (adını yanlış yazmış olabilirim) bir teknolojinin sürümü önemli. Zaten 4k monitörler yaygınlaşana kadar o işlemci çöp olur onun için fazla takma kafaya. Oyun oynamayacaksan sana çok rahat yeter o işlemci. -
quote:
Aslında Intel işlemciler bu tarz işler için daha başarılıdır. Fiyat olarak makul bi örnek;
a6 5400k 133TL , senin verdiğin linkteki ise 300TL
ayrıca G2030 un grafik hızlandırıcı ve gpusu ise AMD APU ların yanına yaklaşamıyor
boş boş öneri yapmayın . -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
quote:
a6 5400k 133TL , senin verdiğin linkteki ise 300TL
ayrıca G2030 un grafik hızlandırıcı ve gpusu ise AMD APU ların yanına yaklaşamıyor
boş boş öneri yapmayın .
Yorum yapmadan önce iki kere düşün.
İşlemcinin salt çekirdek gücü önemli video çözme konusunda. APU'nun işlem birimleri de çöplük, ha dersen dahili GPU falan o da işe yaramaz bu sistemde.
Hey Allah'ım.
A6 nın gücü belki bir A10 ya da A8 kadar güçlü değil .
A8 5600K da salt işlemci gücü olarakta FX 6100 ile neredeyse aynı . Ama A6 nın normal işlerle ve VİDEOLARDA sorunsuz olacağı su götürmez bi gerçek
-
yinede %30 luk bir fark var A8 (230TL) ile i3 (300TL)arasında
Ayrıca zaten A6 bu tür işler için fazlasıyla yetiyor .
Şu an bir sistem toplasam A6'lı bir sistem toplardım kendime .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 9 Eylül 2013; 21:55:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
yinede %30 luk bir fark var A8 (230TL) ile i3 (300TL)arasında
Ayrıca zaten A6 bu tür işler fazlasıyla yetiyor .
hirotaro hocam sen şimdi diyosunki AMD A4 4000K SOKET FM2 3.0GHZ 1MB CACHE 32NM İŞLEMCI + HD7480D GPU işlemciler orta ölçekte her işimi görür öylemi? 2 k 4 k video da oynatır? fiyatı da zaten 108 tl. alayım mı??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auronus -- 9 Eylül 2013; 21:58:36 > -
sen A6 5400K ı al .A4 yetersiz kalabilir -
peki 4 çekirdekli fm2 modeller var 65 wat ile çalışan. onlar niye türkiyeye gelmiyor. örn: a10 6700 model 4 çekirdek 65 watt ( bide T serisi var ki sorma gitsin onlar 45 watt. T serisi intelde de var ama T ler hiç gelmiyor:(( -
quote:
peki 4 çekirdekli fm2 modeller var 65 wat ile çalışan. onlar niye türkiyeye gelmiyor. örn: a10 6700 model 4 çekirdek 65 watt ( bide T serisi var ki sorma gitsin onlar 45 watt. T serisi intelde de var ama T ler hiç gelmiyor:((
amd tr ye sormak lazım bunu . -
senin dediğini yapacam a6 fm2 işlemci alacağım. anakart olarak bi asus var bide gigabyte. hangisini tavsiye edersin? özellikle dayanıklılık/sağlamlık ve işlev bakımından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auronus -- 9 Eylül 2013; 22:07:28 > -
quote:
senin dediğini yapacam a6 fm2 işlemci alacağım. anaakrt olarak bi asus var bide gigabyte. hangisini tavsiye edersin? özelelikle dayanıklılık/sağlamlık ve işlev bakımından.
usb 3 ve sata3 lü olanını al derim
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5517 -
Öncelikle su elektrik tasarrufu felan peri masalı gibi birşey.65 watt la 100 watt arası o kadar yüksek bir fiyat farkı yok.i3 tabiki de klasmanında 1 numara.Çöp işlemci diyen arkadaşları anlamak da zorluk çekiyorum.Amd zaten kendide kabullenmişken amd nin yok şu işlemci üstün vs denmesi saçma.Ama konuyu açan arkadaş için a6 nında ucuz ve geçerli bir çözüm olduğu kanısındayım.İhtiyacı karsılayan bir pc her zaman en iyisidir.Modelinin gücünün vs. ne oldugunun bir önemi yok.3d modellemeyle ugrasmıcak olsam dual core 5300 işlemcimi ve ddr2 ramimi değiştirmeyi bile düşünmezdim :) Arkadaş sadece video izleyecek ki ona da a6 yeterli.bu yüzden intel amd tartısması yerine uygun ucuz ve isteği doğrultusunda performanslı parçalar tavsiye etmek en güzeli olacaktır.
Benzer içerikler
- 7800x3d vs 9700x
- tray işlemci nedir
- precision boost overdrive
- noctua nt-h2
- i5 mi i7 mi
- samsung s26 ne zaman çıkacak
- darboğaz testi
- işlemci karşılaştırma
- snapdragon 8 gen 3
- majorana 1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X