Şimdi Ara

AMD 960T Hız Aşırtma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD 960T Hız Aşırtma.

Sistem
    AMD PHENOM X4 960T
    ASUS M4A78T-E
    Kingston 4GB DDR3 1333Mhz
    Henüz ekran kartı alamadım.

Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.

Overclock işlemi biosa girilmeden yapılmıştır.

• Prime95 te işlemciye yük bindirdiniz mi acaba ? Yada stabil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinpurcek

Prime95 te işlemciye yük bindirdiniz mi acaba ? Yada stabil mi?

Hocam pek anlamıyom şöyle yaptım
    Bilgisayar açıldıgında 4 e bastım X6 oldu sonra asus turboV ile oynadım bu hale geldi.
  • Hocam pek anlamiyorsaniz oc konusunda yardim almanizi , bilene danismanizi yada iyice arastirmanizi tavsiye ederim , riskli cunki :)

İslemciye yuk bindirmeden 5 ghz da yapabilirsin . Ama bunun bir manasi yok bence :)

• quote:

Hocam pek anlamiyorsaniz oc konusunda yardim almanizi , bilene danismanizi yada iyice arastirmanizi tavsiye ederim , riskli cunki :)

İslemciye yuk bindirmeden 5 ghz da yapabilirsin . Ama bunun bir manasi yok bence :)

Biraz yardımcı olabilirmisiniz hocam.
  • Kelin ilaci olsa once kendine surermis misali , bende pek anlamiyorum desem yeridir . Prime95 programini kurup voltaj vermeden carpan ile ne kadar yuksege cikabilceginize bir bakin ondan sonra biraz biraz voltaj vererek stabileteyi prime95 ve sicakliklari kontrol ederek yakalama calisin . Ben nacizane bukdr biliyorum :)

• quote:

Kelin ilaci olsa once kendine surermis misali , bende pek anlamiyorum desem yeridir . Prime95 programini kurup voltaj vermeden carpan ile ne kadar yuksege cikabilceginize bir bakin ondan sonra biraz biraz voltaj vererek stabileteyi prime95 ve sicakliklari kontrol ederek yakalama calisin . Ben nacizane bukdr biliyorum :)

Aus TurboV ile voltaj veremezmiyiz hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8350 İŞLEMCİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilmiyorum :)
  • çok konu var oc ile ilgili önce araştırın sonra yapın ;
    yanlış bir ayar yaparsınız sistem açılmaz sonra kıvranırısınız
  • Kardeşim öncelikle en sağlam overclock bios üzerinden yapılır programlarla yapılan oc pek sağlıklı olmayabiliyor.cobi nin dediği gibi oc ile ilgili birsürü konu var.Bu arada oc işine ciddi anlamda girmek istiyorsan stock fanla hiçbirşey yapamazsın,stock fanı söküp yeni düzgün bir cpu fan takman gerekir.Ama dersen ki ben öylesine denemek istedim çok hevesli değilim,hiç oc işine girişme derim.Düzgün ve güvenli overclock yapmak uğraş ve zaman ister.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.