Şimdi Ara

AMD 7950 Oyun hediyesi Unique ID

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugun vatan bilgisayardan Saphire 7950 Ekran kartı aldım. Kutunun içinden bir kampanyası olduğuna dair bir belge cıktı Saphireselectcluba a uye olup urunumu tanıttıktan sonra amd nın sitesinden ücretsiz 3 oyundan biri verilcegi yazıyordu. Saphıre kayıt oldum sonra amd4u sitesini açtımhttp://sites.amd.com/us/promo/never-settle/Pages/nsreloaded.aspx redeem your games dedıgınde bir form doldurtuyor fakat orda Unique ID diye birsey var oraya ne yazıcam bulamadım ? Varmı bu karttan alıp da oyun alabılen. Crysis 3 , bioshock Infınıte veya Farcry Blood Dragon verıyormus

• Saphireselectcluba üye olup kartını kaydettirkten sonra sapphire sana o kodu vermedi mi? e-mail'i falan kontrol ettin mi. sapphire'ın sitesinde oyunlarla ilgili bir bilgi yokmu.

edit: alttaki konuya da bir göz atın.

http://forum.donanimhaber.com/m_76934222/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 25 Ağustos 2013; 0:14:25 >
  • hocam dediğiniz konu hakkında bi fikrim yok ama kusura bakmazsanız bi istirhamım olcaktı,

ben bi kaç gündür ekran kartı seçimi konusunda biraz sıkıntı çekiyorum aldığınız kartı nasıl bi kart acaba performans olarak güzel mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fom

hocam dediğiniz konu hakkında bi fikrim yok ama kusura bakmazsanız bi istirhamım olcaktı,

ben bi kaç gündür ekran kartı seçimi konusunda biraz sıkıntı çekiyorum aldığınız kartı nasıl bi kart acaba performans olarak güzel mi ?

Bugun taktım kartı oyunlara tek tek gırıp performanslarına bakıyorum. Mesela Hitman absolutıonda ultra ayarlar hersey acık 1080p ortalama 45 fps. Onun dışında hangı oyunu ultrada denedıysem kasmadan açtı. Bir tek Xcom Baraou oyununda ultrada bazı sahnelerde frame dustu o da o oyunda bıraz optımızasyon sorunu olduğundan olabılır. Ekran kartı bıraz ısınıyor doğrudur ama sağlam fan sıstemın varsa goturur zaten kartın da fanları ıyı. Ben ekran kartını takcam dıye uğraşırken fanlardan bırının kablosunu çıkardım sanırım çalışmıyor ondan bıraz daha fazla ısınıyor ama en fazla 60 derece falan gordum. Bir de kasanız epey buyuk olmalı yoksa sığmaz baya buyuk bır kart.

• quote:

Orijinalden alıntı: kes123kin

quote:

Orijinalden alıntı: fom

hocam dediğiniz konu hakkında bi fikrim yok ama kusura bakmazsanız bi istirhamım olcaktı,

Bugun taktım kartı oyunlara tek tek gırıp performanslarına bakıyorum. Mesela Hitman absolutıonda ultra ayarlar hersey acık 1080p ortalama 45 fps. Onun dışında hangı oyunu ultrada denedıysem kasmadan açtı. Bir tek Xcom Baraou oyununda ultrada bazı sahnelerde frame dustu o da o oyunda bıraz optımızasyon sorunu olduğundan olabılır. Ekran kartı bıraz ısınıyor doğrudur ama sağlam fan sıstemın varsa goturur zaten kartın da fanları ıyı. Ben ekran kartını takcam dıye uğraşırken fanlardan bırının kablosunu çıkardım sanırım çalışmıyor ondan bıraz daha fazla ısınıyor ama en fazla 60 derece falan gordum. Bir de kasanız epey buyuk olmalı yoksa sığmaz baya buyuk bır kart.

sağolasın bilgiler için ama overclock yapmak istiyorum bu bir ikincisi kasamın yeteceğine şüphem yok haf 912 750w kullanıyorum fanları oldukça kuvvetli kasanın içerisi oldukça ferah, ama işte tek sıkıntım ram soğutması yok diyolar ve overclock yapıcam o yüzden ısınması durumunda soğutamamaktan ve yakmaktan korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kes123kin

Merhabalar bugun vatan bilgisayardan Saphire 7950 Ekran kartı aldım. Kutunun içinden bir kampanyası olduğuna dair bir belge cıktı Saphireselectcluba a uye olup urunumu tanıttıktan sonra amd nın sitesinden ücretsiz 3 oyundan biri verilcegi yazıyordu. Saphıre kayıt oldum sonra amd4u sitesini açtımhttp://sites.amd.com/us/promo/never-settle/Pages/nsreloaded.aspx redeem your games dedıgınde bir form doldurtuyor fakat orda Unique ID diye birsey var oraya ne yazıcam bulamadım ? Varmı bu karttan alıp da oyun alabılen. Crysis 3 , bioshock Infınıte veya Farcry Blood Dragon verıyormus

Hocam o Never Settle Türkiyede geçerli değil. Size şöyle anlatayım:

Örneğin amerikada best buydan 7950 aldık mağaza bize kasada ekran kartının yanında 1 adet oyun kuponu veriyor biz eve gidiyoruz onu kazıyoruz giriyoruz oyun keyleri geliyor onları da origin steame giriyoruz işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.