Şimdi Ara

AMD 6850ler problemli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önceden İntelin b3 versiyon kazığını yediğim için biraz temkinliyim.
    Ben ikinci el 6850 fiyatlarına baktım ve sistemimi update etmeye karar verdim hatta yıl sonu gibi de CF yapmayı bile planladım.
    Benim merak ettiğim 6850lerde ram problemi mi var? Bazı forumlarda 6850lerdeki hynix ramlerin arızalı olduğu, bu nedenle takılmalar yaşandıüını okudum. Tabi bu moralimi bozdu. Acaba 6850nin yerine başka bir kart mı araştırsam yada hangi ekran kartının hynix ram kullanmmadığını nasıl öğrenebilirim? Tecrübeli arkadaşlardan özellikle cevap bekliyorum.
    Yardımlarınız için teşekkürler.



  • Ayrıca MSI R6850 Cyclone düşünüyordum
  • MSI R6850 cyclone kullanıyorum. hynix ram mevcut kartta. daha tam olarak test edemedim kartı.
    Forumda 2. el bölümünde bir arkadaş asus hd6850 V2 satıyordu. ramlerinin hynix olmadığını belirtmişti.
  • @Free User
    Lütfen test edice bana da bir mesaj atar mısın? İçim rahatlasın istiyorum
  • Aslında günde yaklaşık 1 saat civarı oyun oynuyorum. Sistemi yaklaşık 10-15 gündür kullanmaktayım. işlemci üzerinde çalışıyorum şuan tam bi stabiliteyi yakalayamadım ama ekran kartındada herhangi bir sorun yaşamadım. def hızlarda (860/1100) occt , furmark , kompustor testlerinde test ettim bunlardada ekran kartından kaynaklanan herhangi bir soruna rastlamadım.
  • @Free User
    MSİ P67A - GD65 ile mi problem yaşıyorsun? Ben başka bir Sandy sisteme msi alacaktım ama ne tavsiye edersin? Almayayım mı? 4,5ghz iyi aslında daha ne olsun :D
  • Herhangi bir sorun yaşadığım yok çok uzun sürece test edemedim sistemi o yüzden uygun voltajı bulamadım işlemci için def voltaj ile 4.00 ghz kullandım 2-3 gün oldu 4.5ghz e geçeli o yüzden stabiliteyi yakalayamadım tam msi p67a-gd65 den memnunum tavsiye ederim
  • free user kullandığın sistem için 550w aerocool almışsın, kasa ve psundan memnun musun, sorun yaratıyor mu?tavsiye ediyor musun?
  • @albatros.emre

    Aerocool vs-9 550w kasayı eski sistemim için almıştım 170-180tl civarına. phenom x4 9650 -- gt8500 den oluşan bir sistemim vardı Sistemi yenileyince yeni kasa ve psu almaya ihtiyaç duymadım. Belki ileride full tower kasaya geçebilirim.

    Kasanın detaylı incelemesi burda

    f/p olarak çok iyi olduğunu söyleyebilirim. sisteme yeterli gücü sağlayabiliyor. kasa 2-3 cm daha yüksek olabilirdi. üst kısma 12mm ve daha büyük fan takamıyorum. anakartın soğutucusu engelliyor. ama genel anlamda memnunum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.