Şimdi Ara

amd 64 3800 x2 işlemcim yavaş çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amd 64 3800 x2 işlemcim var şuanda yeni aldım
    ama sanki benim eski p4 2.4ghz işlemcili sistemimden daha yavaş çalışıyor birde çift cekirdek vs. olucak
    eski sistemimde 512mb ddr 333mhz ram vardı bunda 512mb ddr 667mhz ram var birtek bu yeni sistemde vga paylaşımlı eskisinde ekran kartım vardı.
    yani eski sistemimde atıyorum photoshop kurarken aynı zamanda ie yada firefox açabiliyodum ama şimdi cok kasıla kasıla açılıyor ,
    şimdiki anakartım : Saphire PE-AM2RS485M http://www.sapphiretech.com/ty/products/products_overview.php?gpid=158&grp=6
    acaba bir sorunmu var

• Bir sorun olduğu açık.

Ayrıca on-board ekran kartı varsa zaten senin 0 512MB ram in 128MB ı kafadan gider ve 384MB kalır geriye.
  • vga normal masaustunde dururken 64 mü ne kullanıyor 400lü bir değer kalıyor geriye ramlardan
    ne gibi bir sorun olabilirki acaba
    biostan ayar felan yapmak lazımmı

ben bi sistemi test edeyim ama hani programı kullanıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 11 Temmuz 2007; 17:58:02 >
  • cpu-z den bak işlemci 2 ghz hızındaysa işlemcide sorun yoktur.

bence anakart ve senin yüklediğin yazılımlardan kaynaklanıyor olabilir.
  • olabilir diğer donanımlar kasıyo olabilir belki
  • Onboard ekran kartı kullanmazsan sanırım sıkıntın kalmaz.
  • şimdi bahsettiğin kadar bi yavaşlama söz konusu olmaması lazım ama onboard sadece ram den değil sistem kaynaklarından da götürüyo ne yazıkki. onboard sistemin ram bant genişliğinden de görürür ki sen bi de tek kanal ram kullanıyosun ve miktarı 512mb. yani aslında işlemcinin performansı düşürmek için her türlü ortam var

yada belki sen çok acaip bi fark bekliyosundur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD Athlon 64 X2 5000 Hakkında
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cpu-z ile denedim hersey normal arkadaslar
    sanırım olay herseyı onbard secmemden kaynaklanıyor üstelik birde 512mb lık ramım var en kısa zamanda yanına aynısındanbri tane daha alıp dual olarak kullanırsam sanırım bu yavaşlıkta gecicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli

şimdi bahsettiğin kadar bi yavaşlama söz konusu olmaması lazım ama onboard sadece ram den değil sistem kaynaklarından da götürüyo ne yazıkki. onboard sistemin ram bant genişliğinden de görürür ki sen bi de tek kanal ram kullanıyosun ve miktarı 512mb. yani aslında işlemcinin performansı düşürmek için her türlü ortam var

yada belki sen çok acaip bi fark bekliyosundur.

zaten vista eski sisteme 1 veriyordu bunada 2 veriyor
    ama 2 vermesinin sebebi tek sebebi ramlar vistadada belli oluyordu zaten işlemci 4.8 alıyor ramlar çok düşük bi puan alıyor e dolayısı ile öteki donanımda çalışmasını engel oluyor
    dediğim gibi en kısa zamanda aslında zamanla felan alakası yok para buldugum zaman bi ram daha eklemem lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.