Şimdi Ara

AMD 5600X 3565TL, 5800X3D 8035TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkür ederim. Aradaki performans düşündüğümden daha azmış. 5600 dediğiniz gibi daha mantıklı şu an.

Cevabınız için teşekkür ederim, bildirim kaybolmuş sanırım yeni gördüm.

Ben 5900x kullanıyorum render ve 3d işleri için, oğlan oyun oynayacak, bu sene sınavı var ardından söz verdim, yavaş yavaş topluyoruz. 5800x ler fiyat olarak düştüğü için makul geldi ancak biraz bakındım ısı işi çok iyi durmuyor sanki. Belirttiğiniz gibi 5800x3d inceleme sonuçları çok güzel ancak fiyat 5900x seviyesinde neredeyse. Daha vaktimiz var toplamak için, belki AM4 lerde biraz daha düşüş olur mu fiyatlarda diye bekliyorum, kur bize şaka yapmazsa tabi. :)

Bir de elimde kötü olmayan bir b450 anakart var Asus'un TUF GAMING B450-PLUS II modeli, anakart değişikliğine gerek var mıdır oyun için sizce 5800x3d alacağımızı varsayarsak? Ekran kartımız 3080ti bu arada.

Şuan 5000 serisinde 5600 dışında alınabilecek hiç bir işlemci yok. 5600 vs 5950X bile yapsan aralarında bir fark göremiyorsun, internet testlerine de aldanmayın çünkü onların hepsi stok şekilde yapılıyor ve böyle olunca da 5900X-5950X gibi işlemciler limitlerinde gelen saat hızları sayesinde bir miktar daha fark koyuyor gibi görünüyorlar ama iş gerçek hayata gelince 5600 ü alıp üstüne güle oynaya 400mhz koyup 4.8ghz kullanarak farkı kapatırken 5900X-5950X gibi işlemcilerin üstüne 400mhz koyamıyorsun çünkü bu işlemciler limitlerinde geliyorlar.

Velhasıl geçen nesilde milletin yaptığı hataları yapmayın bakın şuan oyun için 3900X-3950X alanlar bin pişman, kim ne yapsın bu saatten sonra 3950X i çöp oldular resmen o yüzden OYUN İÇİN her zaman 6/12 işlemcilerden devam edin.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.